Nieuw haar + nieuwe verzorging ♡ Andrélon Keratine Repair Shampoo & Conditioner

Nieuw haar + nieuwe verzorging ♡ Andrélon Keratine Repair Shampoo & Conditioner

andrelon

Mijn haar is altijd al onhandelbaar geweest. Ik heb namelijk van mijzelf heel erg dun, krullend en pluizig haar. Daarom vond ik het altijd vreselijk om ermee bezig te gaan omdat het uitkammen ontzettend pijn deed en eigenlijk nooit goed wou zitten.

Ik was tevreden met mijn lengte maar het oogde gewoon niet meer gezond. Mijn haar brak snel af en het pluizige effect beheerste mijn hele look. Tijd om daar een einde aan te maken en de schaar erdoor heen te halen. Ik besloot een stuk eraf te laten halen zodat het weer gezond werd!

Naast een nieuw gezond kapsel heb ik ook nieuwe verzorging die ik ga gebruiken voor mijn haar. Vanochtend heb ik namelijk voor het eerst gewassen met deze nieuwe lijn van Andrélon, de Kertaine Shampoo en Conditioner voor beschadigd haar.

Keratine Reapair Shampoo

De shampoo reinigt je haar en herstelt beschadigingen aan het haaroppervlak. De shampoo bestaat uit een mix van essentiële bouwstoffen wat ervoor zorgt dat het haar gevoed wordt, heerlijk zacht en glanzend maakt.

De andrélon producten zien er altijd zo vertrouwd uit in de knal paarse flessen. Ik ken het al vanaf jong af aan en ik heb er zelf nooit problemen mee gehad. De shampoo bevat wel SLS wat meestal het geval is van een drogisterij product. Persoonlijk vind ik dat geen probleem. Verder bevat de shampoo geen parabenen maar wel parfum. De lijn ruikt namelijk heerlijk, echt alsof je bij de kapper zit.

a1Keratine Repair Intesieve conditioner

De conditioner gebruik je natuurlijk na het gebruik van een shampoo, deze zorgt voor een extra boost en voedt je haar van de wortel tot de punt. De verzorgende formule met micro keratine, dringt door tot de kern van je haar en helpt het beschadigde haaroppervlak te herstellen je haar te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. De conditioner zorgt er ook voor dat je haar makkelijk doorkambaar is.

De conditioner bevat siliconen, alcohol, keratine, kokosolie, zonnebloemolie en amandelolie. Ik vind het product net als de shampoo weer heerlijk ruiken naar de kapper. Ik vind hem fijn in gebruikt en maakt mijn haar heerlijk zacht en heerlijk erg makkelijk doorkambaar.

a2Nu heb ik vanochtend mijn nieuwe coupe gewassen met de producten. Het fijnste vond ik natuurlijk dat ik mijn haar pijnloos kon doorkammen en dat het niet direct begon te pluizen maar heerlijk zacht aanvoelde. Ik vind de producten nu al fijn en ga ze zeker door gebruiken. Door het gebruik maken van deze producten hoop ik dat mijn haar goed verzorgd blijft en niet weer in een drama gaat veranderen.

hairKeratine Repair Shampoo €3,29 voor 300ml
Keratine Repair Intensieve Conditioner €4,59 voor 300ml

Naast deze twee producten uit de lijn zijn er nog meer producten zoals een heerlijk 1 minuut masker, een serum en anti-klit spray. Deze ga ik de komende tijd testen en zien jullie binnenkort terug op de site.

Wat voor producten gebruik jij voor het wassen van je haar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram