New in – Yves Saint Laurent Blush Radiance 10.

New in – Yves Saint Laurent Blush Radiance 10.

yves1Eens in de zoveel tijd kan het echt geen kwaad om jezelf even wat extra te verwennen met iets moois, geld moet nou eenmaal rollen toch? Ik besloot mijzelf te trakteren op een nieuwe blush van Yves Saint Laurent…

Alleen de gouden doosjes van YSL vind ik al geweldig, het goud, het zwarte suède hoesje en het mooie merkje brengen een glimlach op mijn gezicht. Nu heeft het ongeveer 3 kwartier gekost om een keuze te maken, maar het is gelukt en ik ben blij!

yves2Ik ging voor de Radiance blush nummer 10. Deze tint ik vrij warm en een kleur die ik het liefst gebruik. In de blush zelf zit een lichte teint en een iets donkerder en is voorzien waar kleine shimmers. yves3

yves4Hieronder zie je het kleur die deze blush geeft. Voor de rest spreken volgens mij de foto’s wel genoeg om te zien hoe mooi die is!

yves5

yves6

Ik heb hem gekocht bij ICI Paris voor €38,-

Wat is jouw favoriete blush in je stash?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram