New York Kerstmis bakboek!

New York Kerstmis bakboek!

Dat ik dol ben op kookboeken is geen verrassing. De kast in onze keuken staat vol en ik blijf het heerlijk vinden om ze te koken en lekker door te bladeren. Nu heb ik van mijn vriend ‘Sinterklaas’ een boek gekregen die al een tijdje op mijn wilslist stond, namelijk het New York Kerstmis bakboek!

Omdat dit een geweldig bakboek is om in huis te halen voor de feestdagen leek het mij een leuk idee om hem aan jullie te laten zien. Ook opzoek naar lekkere zoete recepten voor de feestdagen? Kijk dan snel verder!


Ik heb een paar foto genomen van het boek om je een klein idee te geven hoe de uitstraling eruit ziet.

Het boek in ingedeeld in 3 onderdelen. Zo heb je,‘ Sweet Christmas cookies’ met maar liefst 18 heerlijke recepten van kerstkoekjes. ‘Holiday Cakes’ bevat maar liefst 11 heerlijke recepten van taarten, cupcakes en noem maar op. En het laatste onderdeel is, ‘Christmas Breakfast’, met leuke recepten voor bij het ontbijt als broodjes, muffins en pannenkoeken. Heerlijk!Naast de recepten is het boek ook erg mooi vormgeving met prachtige foto’s van winter in New York. Als je door het boek heen bladert heb je gelijk zin om het eerste beste vliegtuig te pakken richting New York! Wat lijkt het mij een sprookje om daar in de winter met een pak sneeuw te lopen door deze bijzondere stad.
Ben je net als ik ook dol op kookboeken en ook een grootliefhebber van de kerst. Dan is het boek echt een aanrader. Het is prachtig vormgegeven en de recepten zijn heel leuk om te proberen. Qua ‘bijzondere’ ingrediënten vind ik het over het algemeen meevallen dus het is vrijwel goed te maken en je hoeft niet stad en land af te zoeken naar ingrediënten die erin moeten.

Een heerlijk boek om in te bladeren en om je alvast voor te bereiden op de feestdagen!


Het New York Kerstmis bakboek van Lisa Nieschlag is verkrijgbaar voor €19,99 bij Bol.com


Ben jij een liefhebber van (kerst)kookboeken!
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 25 november 2019 / 18:25

  Wauw, dit boek vind ik echt prachtig! Die ga ik eens bekijken 🙂

 2. 24 november 2019 / 14:07

  New York en bakken, twee van mijn favorieten! Dit bakboek moet op mijn verlanglijstje komen.

  • Laura Louise
   Auteur
   25 november 2019 / 09:37

   haha ja dan moet je hem zeker hebben 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram