New Year’s Eve Party ideas!

New Year’s Eve Party ideas!

De kerstdagen zijn in volle gang en het volgende feest zit ook alweer op de loer, namelijk Oud&Nieuw! Een feest om het oude jaar af te sluiten en om feestelijke het nieuwe jaar in te gaan. Met kerst vond ik het heerlijk om de tafel mooi te decoreren en leuke extra’s te kopen zoals versiering en mooi servies. Dit wil ik weer doen maar dan voor Oud&Nieuw!

Pintererst staat weer vol prachtige gedekte tafels, leuke versiering en handige tips om de avond nog feestelijker aan te kleden. Ik word er ieder geval heel blij van en kijk erna uit zelf ook het een en ander in te slaan. Nu is dat helemaal niet moeilijk omdat je al voor heel weinig leuke versiering kunt scoren. Welke versiering ik precies bedoel zie je onderaan dit artikel. Nu eerst tijd voor wat extra inspiratie. Krijg jij ook zo zin om het huis en de tafel te dekken?

bron – One Stylish Day bron – Cristy Brandriet

bron – Cristy Brandriet / bron – VT wonen

bron – pizzazzerie.com / bron – the TomKat studio


Leuke accessoires & decoratie om te kopen!

Word jij ook zo blij van al die Pinterest inspiratie? Natuurlijk kan je dit ook gemakkelijk zelf doen en om dit jaar extra uit te pakken met leuke decoratie heb ik een collage gemaakt met hele toffe New Year’s Eve party accessoires die je kunt gebruiken voor het aankleden van je woonkamer en/of de tafel om het nog feestelijker te maken dan anders!

 

 

Vind jij het ook zo leuk om extra uit te pakken met deco en versiering?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram