New – Victoria’s Secret Such a Flirt

New – Victoria’s Secret Such a Flirt

5

Afgelopen dagen was het kerstmis en net als bij heel veel andere huizen doen we aan kerstcadeautjes onder de boom en op 1ste kerstdag mochten we ze dan eindelijk uitpakken…

Ik ben ontzettend verwend door mijn ouders en mijn zus, waaronder dit pakketje van Victoria’s Secret. Ik ben echt dol op Victoria’s  Secret en vind het dan ook onwijs jammer dat er ‘nog’ maar 1 winkel in Nederland is en wat ook nog niet bij de deur voor mij is.

Ik kreeg het super roze toilettasje met daarin 3 producten – Such a Flirt!

6

4

In het tasje zit een Body Lotion in geur, starfruit en white orchid, ontzettend zacht en heerlijk qua geur & het heeft ook nog is die super schattige verpakking!

3

Ook zat er een Body Wash in, ook in de geur Starfruit en White Orchid, ook ontzettend lekker voor onder de douche. Ik heb hem al gebruikt en je het maar onwijs weinig nodig!

9

En het laatste product die er in zit is een Body Mist, ook in dezelfde geur en zo ontzettend lekker. Ik heb al eerder een body mist gehad en hier was ik zo zuinig mee omdat hij zo lekker was. Hij is nu op en daar baalde ik wel van, gelukkig nu weer een nieuwe en die is ook nog is lekkerder!

7

Alles in een schattig tasje, deze ga ik gebruiken als make-up tasje om mee te nemen voor als ik onderweg ben. De producten krijgen een plekje tussen mijn douche producten!

10

Dit was een van de cadeautjes die ik met kerst heb gekregen. Ik wil mijn zus nogmaals bedanken met dit heerljke cadautje!

Wat vinden jullie van de producten van VS?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram