Treacle Moon | Sweet Blackberry Memories & Those Lemonade Days

Treacle Moon | Sweet Blackberry Memories & Those Lemonade Days

De heerlijke doucheproducten van Treacle Moon heb je vast en zeker wel een keertje voorbij zien komen. Deze heerlijke bad/douche sensatie uit Engeland heeft al een hoop heerlijke geuren in de Nederlandse Albert Heijn schappen staan maar breidt de collectie nog verder uit.

Er komt namelijk een hele nieuwe geur in het assortiment en een oude geliefde keert terug. Benieuwd? Kijk mee!

3PicMonkey Collage3t2Treacle Moon | Those Lemonade Days

Terug van weggeweest is deze grote gele fles met een heerlijk zomerse tintelfrisse geur van citroenlimonade. Ik kende de geur zelf nog niet maar toen ik er aan rook vond ik inderdaad dat dit een geur is die in het assortiment hoort. De geur is ontzettend fris en heel passend voor de zomer. Hij doet mij denken aan een lekker bolletje citroenijs die ik graag eet. Hmm

t4Treacle Moon | Sweet Blackberry Memories 

Nieuw is de zoete paarse fles en hierin zit een heerlijke geur van blackberry. De geur doet mij denken aan een milkshake en ik krijg er dan ook trek in als ik eraan ruik. De geur is heel passend bij de andere zoete geuren van Treacle Moon en daarom ook een goede toevoeging aan het assortiment.

t3

De producten van Treacle Moon zijn dierproefvrij, verpakt in recyclebaar plastic en 100% vrij van parabenen. Dat maakt het product tot een toppertje. Daarnaast zijn ze vrolijk verpakt waardoor zo ook nog heel leuk staan in de badkamer. Er zijn genoeg geuren verkrijgbaar, voor ieder wat wils en deze 2 erbij maakt het nog feestelijker.

t5

Als je graag frisse geuren gebruikt onder de douche dan is de ‘Those Lemonade Days’ echt de moeite waard om te gebruiken. Helemaal voor een zomerse ochtend is hij heerlijk om de dag mee te starten. Ben je meer van zachte en zoete geuren dan is ‘Sweet Blackberry memories’ een goede aanschaf, heerlijk een een zoete zomerdag mee af te sluiten!

Treacle Moon is verkrijgbaar bij Albert Heijn en vanaf heden ook bij Etos. 
Een fles van 500ml kost €4,95

Ben jij bekend met de producten van Treacle Moon? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

15 Reacties

 1. 17 juni 2016 / 19:35

  Ik heb nog nooit iets geprobeerd van dit merk maar staat nog steeds op m’n verlanglijstje!

 2. 17 juni 2016 / 13:53

  Treacle Moon is en blijft een super leuk merk! Ik ben erg benieuwd naar de Blackberry Memories.

 3. Anoniem
  16 juni 2016 / 20:59

  Ik word altijd zo nieuwsgierig naar de geur met dit soort artikelen. Ze lijken in elk geval heerlijk, vooral lemonade !

 4. 16 juni 2016 / 12:52

  Deze producten lijken me echt heel fijn, ik ben benieuwd naar de geur.

 5. 16 juni 2016 / 10:05

  Ik hou heel erg van Treacle Moon! Ik neem ze graag mee als er een 1+1 gratis actie is en ik ga deze varianten ook eens proberen. Vooral die Sweet Blackberry Memories lijkt me heerlijk!

  • 16 juni 2016 / 10:06

   Jaa met een 1+1 actie is het helemaal een top aankoop 😀 Hopelijk is die er snel weer!!

 6. Stephanie
  16 juni 2016 / 08:09

  Hmmmm zien er heerlijk uit! De verpakking is ook zo vrolijk altijd van Treacle Moon!

 7. 16 juni 2016 / 06:59

  De verpakkingen van Treacle Moon zijn altijd zo pretty, ik word er helemaal vrolijk van. Vooral de Lemonade Days variant lijkt mij inderdaad ook een hele verfrissende geur voor in de zomer!

 8. 16 juni 2016 / 05:11

  Word zo ontzettend vrolijk van deze kleurtjes. Ben naar allebei erg benieuwd. Klinkt als lekkere geuren voor de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram