NEW | Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

NEW | Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Treacle Moon is je vast wel bekend, het vrolijke bad en douche merk met de super leuke verpakkingen en de heerlijke geuren.  Ik ben ieder geval een fan van dit fijne merk en heb de badkamer ook vol staan met lekkere geuren.

Nu kreeg ik een pakketje binnen met de post waarin een nieuwe geur van Treacle moon verstopt zat, namelijk de Dusted Cacoa Heaven. Een fles gevuld die ruikt naar pure chocolade. Benieuwd? Kijk mee!

tm2Treacle Moon is een merk dat oorspronkelijk komt uit Engeland maar onze schappen in de Albert Heijn al even aan het veroveren is met de heerlijke grote flessen. Ze breiden de collectie uit met de nieuwe geur Dusted Cacooa Heaven, een romige chocolade sensatie voor echte liefhebbers.

In totaal zijn er maar liefst al 10 verschillende geuren verkrijgbaar, zo heb je heerlijke romige geuren, fruitige varianten zoals framboos, exotische kokos, tintelfrisse gember, ontspannende lavendel, kruidige kaneel, zoete aardbeien, verfrissende citroenlimonade, honing en natuurlijk nu de nieuwe variant, de chocola!

banner_img

Nu ben ik zelf echt een enorme liefhebber van chocolade, je kunt me er echt s’nachts voor wakker maken. Toch heb ik wel een haat/liefde relatie als het gaat om chocoladegeur in beauty/verzorgingsproducten. De geur in de fles vind ik namelijk altijd heerlijk ruiken maar wanneer ik onder een warme douche sta en vervolgens mij insmeer met een chocoladegeur, dan vind ik het teveel worden en gaat de geur mij tegen staan. Dat komt door de warmte en de geur van chocola samen. Het zelfde heb ik namelijk gehad met de chocolade lijn van The Body Shop. Heerlijk in de flessen maar in combi met een warme douche vind ik het niet fijn.

tm1

Het product zelf is een lekkere douchegel en net zo fijn als ik gewend ben van Treacle Moon. De substantie is licht bruin en de geur van chocola laat je maag knorren.

tm3

Ben je een chocolade liefhebber en heb je er geen probleem mee als je in bad of aan het douche bent, dan is deze grote fles echt een aanrader voor je. De geur is namelijk bijna om op te eten!

tmAlle producten van Treacle Moon zijn niet getest op dieren en de flessen zijn 100% recyclebaar!

Een fles van maar liefst 500ml is verkrijgbaar voor €4,95 bij Albert Heijn. 

Heb jij ervaring met Treacle Moon?
Ben jij benieuwd naar deze nieuwe geur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

16 Reacties

 1. 4 februari 2016 / 19:01

  Je foto’s zijn beautiful! Heel erg mooi weer. Ik zou denk ik in eerste instantie ook niet voor een chocoladegeur gaan. Misschien leuk voor een vrouwenmiddagje met voetenbadje ofzo maar voor in de ochtend heb ik liever een frisse geur. Treacle Moon heeft wel echt heerlijke geurtjes!

 2. 4 februari 2016 / 18:05

  Wauw, je foto’s. In love again, as usual! 🙂 Ik zou zelf niet snel gaan voor zo’n chocolade explosie in bad of in de douche. Dan ga ik toch liever voor wat frissere geuren.

 3. 4 februari 2016 / 15:59

  Ik heb hem ook en ik vind hem super lekker!

 4. 4 februari 2016 / 13:40

  Deze klinkt echt heel lekker 🙂 Ik heb zelf nog nooit iets geprobeerd van Treacle Moon, dus ik houd hem in gedachten 🙂

  • 4 februari 2016 / 20:13

   Jaa! Zeker de moeite waard hoor, ze hebben heerlijke geuren! 😀

 5. 4 februari 2016 / 10:57

  Dit merk is al zo lekker en deze lijkt me ook geweldig!

 6. 4 februari 2016 / 10:26

  Chocolade is mijn quilty pleasure en in beautyproducten kan ik deze geur ook waarderen als de geur maar niet te overheersend is. De producten van Treacle Moon vind ik heel lekker dus benieuwd naar deze nieuwe geur!

 7. 4 februari 2016 / 10:18

  Ik heb hetzelfde met chocoladegeur in verzorging! Ben toch wel benieuwd naar deze.

 8. 4 februari 2016 / 09:44

  Ik heb ooit eens een douchegel gehad met chocolade geur en dat was toch niet zo mijn ding. Ik eet het liever dan dat ik me er mee douche haha 😉 Maar het is wel een leuk idee!

 9. 4 februari 2016 / 09:33

  Ooh klinkt heerlijk! Heb al meerdere producten van Treacle Moon gebruikt en vind ze altijd erg fijn!

 10. 4 februari 2016 / 09:08

  Douchen en in bad gaan met de geur van chocolade?! Dat klinkt echt hemels <3 Ik heb tot nu toe nog steeds geen product van Treacle Moon in mijn bezit gehad, daar moet echt snel verandering in komen!

 11. 4 februari 2016 / 06:45

  Ik heb nog nooit iets van Treacle Moon geprobeerd maar ben wel benieuwd naar alle geuren van deze producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram