NEW | Tangle Teezer | AQUA Splash

NEW | Tangle Teezer | AQUA Splash

Een van mijn meeste gebruikte spullen die ik er iedere dag weer gebruik is de Tangle Teezer. Deze haarborstel is namelijk ideaal wanneer je haar vaak in de knoop raakt, krullen hebt en makkelijker door je haar wilt komen.

Een aantal jaartjes alweer terug werd de Tangle Teezer op de markt gebracht en werd ik direct overgehaald toen mijn haar in de kapper ermee gekamd werd. Nu is er een nieuwe variant die perfect past bij de zomer, namelijk de AQUA Splash. Ik ontving deze en was enorm benieuwd!

PicMonkeeeey Collage

De Tangle Teezers zien er altijd wat apart uit, mocht je er nog niet mee bekend zijn dan denk je vast en zeker waarom zijn ze nou zo populair?! Het leuke aan de Tangle Teezers vind ik zelf dat ze verkrijgbaar zijn in lekkere opvallende felle kleurtje, vrolijk en ook deze AQUA Splash variant in neon roze is natuurlijk perfect voor de zomer.

t1

De AQUA Splash is ontwikkeld speciaal voor nat haar. Helemaal in de zomer periode wanneer je naar het zwembad en het strand gaat en een duik neemt. Heerlijk voor verkoeling maar voor je haar vaak toch wat minder. Het wordt dan ook al snel een enorme klittenboel. De AQUA Splash is de eerste water-loving, anti-slip en gemakkelijk ontklittende haarborstel van Tangle Teezer. Een handige gadget om voortaan mee te nemen in de koffer en strandtas.

t2

t3

De AQUA Splash heeft een holle ontwerp en zorgt ervoor dat hij gemakkelijk in gebruik is. De borstel heeft gepatenteerde pinnen die heel gemakkelijk door je haar glijden en waarmee je dus heel eenvoudig zonder pijn en beschadiging de klitten en knopen eruit kunt halen.

t5

t6

t7

Naast het ontwarren en ontklitten van je haar kun je hem ook gebruiken onder de douche om bijvoorbeeld shampoo en conditioner door het haar gelijkmatig te verdelen. Je spoelt hem daarna makkelijk weer schoon.

t8

Zelf ben ik al een groot fan van deze manier van mijn haar doen en ik vind het dan ook leuk dat er een nieuwe varianten op de markt komen. Heb je last van haar dat snel in de knoop raakt dan raad ik je aan om een keer een Tangle Teezer te proberen, je zult merken dat het een stuk beter werkt om de knoop eruit te halen zonder pijn of veel uitvallend haar. Deze nieuwe variant gaat absoluut mee in mijn koffer op vakantie!

P333icMonkey Collage

De AQUA Splash Tangle Teezer is verkrijgbaar in 3 kleurtjes: Pink Shrimp, Black Pearl en Blue Lagoon bij o.a. JohnBeerens.com
Prijs €15,95

Ben jij al bekend met de haarborstels van Tangle Teezer? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 20 juni 2016 / 14:07

  Ik ben altijd zo te spreken over de Tangle Teezer dus ik ben naar deze ook heel benieuwd!

 2. 13 juni 2016 / 20:16

  Die ziet er leuk uit, hier ben ik benieuwd naar 🙂
  X

 3. 13 juni 2016 / 18:04

  Ik gebruik nu al bijna een jaar mijn tangle teezer en kan niet meer zonder! deze lijkt me ook echt ontzettend fijn, ziet er goed uit

 4. 13 juni 2016 / 13:27

  Dit lijkt me echt een hele fijne borstel. Ik heb best lang haar en ik denk dat deze borstel echt fijn ervoor is.

 5. 13 juni 2016 / 09:38

  Oh die ziet er echt wel anders uit zeg! Ben benieuwd. Heb momenteel enkel de gewone Tangle Teezer, in normaal formaat en in reisformaat.

 6. Kim
  13 juni 2016 / 09:21

  Tangle Teezers zijn super fijn! Ik kan echt niet zonder!

 7. Stephanie
  13 juni 2016 / 08:51

  Wat een tof kleurtje! Ik heb zelf geen ervaring met dit soort haarborstels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram