New in – Huawei Ascend G510

New in –  Huawei Ascend G510

1Het heeft even geduurd maar ook ik heb dan eindelijk de knoop doorgehakt om een telefoon aan te schaffen die meer kan dan alleen bellen en sms’en.

Ik heb nooit echt iets gehad met super deluxe mobiels die alles zouden moeten kunnen en met de hype meegaan, noem mij daarin maar ouderwets. Toch kreeg ik steeds meer reacties van mensen om mij heen die mij moeilijk konden bereiken, want ja ik deed niet aan WhatsApp. Mijn vriend besloot in het nieuwe jaar een iPhone te kopen en op dat moment dacht ik misschien moet ik met hem mee doen…2Mijn vriend en ik zijn samen in de Mediamarkt gaan kijken en al snel kwam ik er achter dat de iPhone niks voor mij is. Ik vind hem er erg mooi uitzien, je kunt er veel leuke hoesjes voor kopen maar ik vond de prijs tegenstaan en ik wou toch meer een telefoon die meer bij mij past. Zo kwam ik de telefoons van Huawei tegen die mijn aandacht al is eerder trokken op de reclame, vooral de witte modellen spraken mij ontzettend aan door zowel de uitstraling als de prijs. Daarna was ik er snel uit, ik ging voor een Huawei.

Ik heb gekozen voor de Huawei Ascend G510 in het wit. Hij heeft een prachtig groot scherm, is ontzettend licht en werkt optimaal. Zowel het geluid als het beeldscherm zijn top en je kunt met Android natuurlijk alle kanten op (dat rijmt). Kortom het is een telefoon die helemaal bij mij past! 3Ik heb zelf nog geen ervaring met het merk Huawei en heb daarom op internet veel reviews van andere gebruikers gelezen voor ik hem kocht. De meeste ervaringen die ik tegenkwam waren positief en het enige nadeel wat ik tegen kwam was dat de batterij snel opgaat wanneer je teveel open hebt staan. Maar dat hebben toch alle smartphones?

4Sinds maandag heb ik hem en ik ben helemaal blij met deze aankoop. Ik merk nu al dat ik niet meer zonder kan. Ik ben overal makkelijk bereikbaar, kan mijn site, mailbox en social media checken wanneer ik dat wil en daarnaast vind ik hem heel erg mooi en stijlvol. Ik heb er ook direct een hoesje voor gekocht eentje die weer helemaal bij mij past met wit en camel om hem nog langer mooi te houden! Ik heb geen enkele ervaring met smartphones dus ik ga het allemaal ervaren!

Heb jij een smartphone?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram