New – Sigma Brushes

New – Sigma Brushes

Dat Sigma een prachtig en kwalitatief goed merk is om je make-up kwasten te halen weten de meeste make-up gebruikers onder ons vast wel, er zijn zo veel positieve verhalen namelijk over te vinden…

Ik kon het dus ook niet laten om het merk zelf is te gaan proberen en heb daarom nu 2 kwasten van Sigma in mijn stash.

De eerste kwast waar ik super nieuwsgierig naar ben omdat deze kwast nog ontbrak tussen mijn andere kwasten de Flat Kabuki F80.Een prachtige stevige kwast al zeg ik het zelf. De Flat Kabuki is een kwast die gebruikt kan worden voor ‘vlakke’ plekken op het gezicht, denk daarbij aan het voorhoofd, met deze tool kun je creme producten aanbrengen als foundation en BB Cream.

Ik heb hem zelf nog niet goed kunnen gebruiken om direct al te beoordelen of het echt zo fijn is, maar het oog hoe de kwast eruit ziet zegt al veel. Ik ga hem vanaf vandaag testen, mocht hij bevallen, dan zie je hem vast terug in mijn favorieten van volgende maand!

De 2de kwast die ik van Sigma in mijn bezit heb is een super schattig roze kwastje speciaal voor eyeliner, nu heb ik diverse kwasten al voor eyeliner maar er springt er geen een uit waarvan ik zeg, dit is hem… Hoogtijd dus om opzoek te gaan naar een ander en dus een Sigma variant de Eyeliner E05.

Ook bij deze tool geldt, mocht hij mij bevallen dan komt hij terug in het favorieten artikel einde van de maand. Ik ga hem net als de Flat Kabuki nu gebruiken.

Op het eerste gezicht ben ik erg enthousiast en dat komt vooral om hoeze er uit zien. Ik heb gelezen dat mensen de kwasten van Sigma vinden lijken om de Kwasten van MAC, misschien hebben ze qua vormgeving een klein beetje hetzelde van elkaaar weg, maar of dat ook in gebruik is kan ik nu nog niet zeggen.

Ben je ook benieuwd naar de kwasten van Sigma, neem dan een kijkje in de webshop van Sigma.

Ken je dit merk? Heb jij kwasten in je stash van Sigma?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram