New in – Sieraden van UMustHave.nl

New in – Sieraden van UMustHave.nl

umh6Vandaag heb ik weer een leuk pakketje ontvangen van een sieraden webshop die ik graag aan jullie wil voorstellen, namelijk UMustave.nl. Een webshop waar ik nog niet eerder mee bekend was maar mij deed verrassen om haar prachtige armbandjes…

Ik ontving 2 lieve zakjes die mij helemaal in de kerstsfeer brengen gevuld met enkele bandjes uit de webshop. Benieuwd welke ik heb ontvangen? Kijk dan snel verder!

umh1De bandjes werden geleverd in cadeau zakjes wat het natuurlijk ook weer heel leuk maakt om iemand anders ermee te verrassen met Sinterklaas of met de kerst. Hang de zakjes in de Kerstboom met een naamkaartje eraan en je hebt zo een leuk extra cadeautje! Ik ontving 4 bandjes die helemaal in de stijl zijn waar ik van hou. De eerste bandjes die ik laat zien komen uit een set genaamd ‘Today is my lucky day’.

umh2De set met bandjes komt uit de Handmade By UMustHave collectie, een assortiment met sieraden die door de UMustHave eigenaren zelf gemaakt is Hoe leuk is dat? Alle items zijn gemaakt van DQ kwaliteit (designers quality).

umh3

umh4De bovenstaande 3 armbandjes uit de set zijn allemaal rosé goud wat ik persoonlijk heel mooi vind gecombineerd met wit. Het zijn simpele bandjes die juist zo leuk zijn om te matchen met andere bandjes en sieraden, ik hou ervan. De Today is my lucky day set is verkrijgbaar voor €9,99

umh5Naast de set ontving ik ook dit schattige bandje met een prachtige turquoise steen in midden. Ook dit bandje is mooi wit en voorzien van gouden kraaltjes.  De webshop biedt namelijk ook losse bandjes aan zowel in goud, rosé goud en zilver. Zo kan je je eigen armcandy samenstellen.

umh6

Ik ben ontzettend blij met de armbandjes stuk voor stuk. Zijn zijn allemaal mooi te combineren met mijn favoriete horloge en ook nog is apart te dragen.

umusthaveKijk voor nog meer mooie sieraden in de webshop van UMusthave.nl
Je kunt UmstHave ook volgen op Facebook!

Was jij al bekend met deze webshop?
Shop jij je sieraden wel is online?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram