New in – Sieraden van Budgetlover.nl

New in – Sieraden van Budgetlover.nl

4Afgelopen week maakte ik kennis met Budgetlover.nl. Een webshop waar je terecht kunt voor leuke, hippe en betaalbare items zoals sieraden en kledingstukken.

Budgetlover heeft in haar webshop items voor de jongvolwassen vrouwen. Je vindt hier de leukste tops, sjaals, armbanden en nog veel meer hippe items voor maximaal €20, dus alles is gewoon heerlijk betaalbaar. Komt dat even goed uit met de feestdagen inzicht! Ik ontving een pakketje met sieraden en het leek mij leuk deze met jullie te delen…

2Oorbellen met veertjes €3.-

Oorbellen draag ik zelf heel regelmatig. Deze hangers met een goud laagje bevatten 3 kleine veertjes onderaan.

3Setje van 5 armbanden in rosé gold €6,-

Deze set met armbandjes vind ik onwijs leuk omdat ze goed matchen met mijn rosé gouden horloge. Het leuke aan deze set vind ik vooral da alle 5 de bandjes heel verschillende zijn waardoor je ze samen maar ook apart kunt dragen.

4

5Belt armband €4,50

Ik heb deze armbanden wel is eerder gezien en toen spraken ze mij al aan. Ik heb dunne polsen maar met de belt armband kan je hem lekker vaak omwikkelen zodat hij goed past. Aan de armband hangen ook nog is schattige bedeltjes.

6

7Bell armband €2,50

De bell armband vind ik erg leuk omdat deze mooi neutraal en toch stijlvol is. Het is een item wat je mooi kunt combineren met andere armbanden en is ook nog is verstelbaar. Het belletje aan de armband vind ik een leuke extra en toevoeging.

0Zoals je kunt zien zijn alle sieraden lekker betaalbaar en dit is nog niet alles, de webshop verkoopt nog veel meer leuks.

Benieuwd? Neem dan zeker en kijkje op Budgetlover.nl.
Ook te volgen via Social Media –  twitter  en facebook

Ben jij al bekend met Budgetlover?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram