New in – Shabbies + Ootd

New in – Shabbies + Ootd

newshabbiesVandaag laat ik met veel liefde mijn nieuwe schoenen zien en hoe ik ze voor het eerst heb gecombineerd bij mijn outfit. Shabbies heb ik altijd al prachtig gevonden maar helaas vond ik het prijskaartje die eraan hing minder leuk…

Ik zei altijd tegen mijn moeder, ‘er komt een keer een dag, dan loop ik op shabbies’. En jawel die dag is gekomen, gisteravond mocht ik namelijk van Fred de La Bretoniere een paar uitkiezen! Ik kon het niet geloven en nog steeds vind ik het bizar dat er nu een doos met prachtige schoenen in mijn kamer staat!

shabbies1Ik heb gekozen voor het lage model, precies waar ik van hou in een mooie beige kleur. Ik ben nog nooit zo blij geweest om schoenen want met deze schoen kan je alle kanten op.

Ik combineer het hierboven met de bekende spijkerbroek van Primark en het witte jasje van V&D die ik pas heb gekocht. Heel simpel maar toch toch onwijs leuk, de schoenen zorgen echt voor kers op de taart! Ik heb ook zin om meer combinaties te maken want volgens mij staan deze grove/stoere laarsjes onder een jurkje ook best tof.

shabbies2Shabbies zijn schoenen die nog mooier worden wanneer je ze draagt. Het leer is vrij ruw waardoor het wel moeilijk is om erin te komen. Ik merk ook dat je ze goed moet uitlopen. Maar ohh dat gaat wel lukken want wat ben ik blij!

shabbies3

shabbies5

Shabbies zijn verkrijgbaar bij Fred de la Bretoniere in diverse soorten en kleuren. Het model hierboven kost €179,95.

Wat vind jij van deze schoenen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram