Rituals White Lotus & YI YI Ren Home Fragrance Sticks

Rituals White Lotus & YI YI Ren Home Fragrance Sticks

r1

De titel van dit artikel is een hele mond vol, hij komt nog voorbij in de shoplog van as. zondag maar vandaag wil ik je alvast 1 item laten zien die ik donderdag in Amsterdam kocht bij de Rituals…

Een hele poos geleden kreeg ik een cadeaubon van Rituals cadeau van mijn moeder maar telkens vergat ik hem te besteden. Donderdag in Amsterdam stond ik bij de winkel en besloot ik hem dan ook eigenlijk is te besteden. Ik was zelf heel nieuwsgierig naar de geurstokjes, hier hoor ik altijd zoveel positieve reacties over dat ik ging voor de mini Home Fragrance Sticks!

r2Er was keuze uit verschillende geuren maar ik ging voor mijn favoriet die er direct uitsprong, de Lotus Secret. De uitstraling van het merk Rituals vind ik geweldig net als de beleving en de geuren van het merk. De Lotus Secret is een zachte geur die heel subtiel aanwezig is, hij bestaat uit White Lotus en YI YI Ren.

Naast dat het een heerlijke geur achterlaat op de plek waar je de stokjes bewaart staat het ook nog is heel leuk in je interieur.

r3In het doosje zitten 3 onderdelen, de stokjes, natuurlijk het flesje met de geur en een dopje voor over de fles heen zodat het er wat luxer uitziet. Op de achterkant staat vermeld dat de geur 2 tot 3 weken lekker blijft, best kort vind ik persoonlijk.

r4

r5De geurstokjes geven een heerlijke geur af en staan ontzettend leuk in mijn kamer. Toch vind ik een prijzig product aangezien de geur maar 2 tot 3 weken blijft en dat is helemaal niet zo lang. Voor nu dus even genieten van dit product maar of ik het zelf opnieuw zou uitgeven voor die prijs denk ik niet. Om te proberen met de cadeaubon vind ik het leuk!

r6Verkrijgbaar in verschillende geuren voor €12,50

Heb jij ervaring met de geurstokjes van Rituals?
Wat vind jij van dit merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram