NEW | Nivea Oil Pearls Douchecrème

NEW | Nivea Oil Pearls Douchecrème

Ik blijf even hangen in de heerlijke doucheproducten. Een paar dagen geleden schreef ik al over de nieuwe producten van Kruidvat voor onder douche en vandaag is het tijd voor 3 compleet nieuwe geuren van Nivea. Nu moet ik zeggen dat ik ontzettend enthousiast ben over de ‘Split ijsjes’ geur van Kruidvat, toch was ik erg nieuwsgierig naar deze varianten van Nivea die er heel dreamy uitzien.

Nivea heeft namelijk 2 van haar heerlijke verzorgingsproducten met elkaar gecombineerd en daar zijn de Oil Pearls uitgekomen, heerlijke producten voor onder de douche. Ik ben benieuwd. Kijk mee!

nivea1

In totaal zijn er 3 varianten:

 • Kersenbloesem
 • Lotusbloemen
 • Ylang Ylang

De producten zijn een combinatie van hydraterende eigenschappen uit de bekende Nivea Creme Care en Nivea Natural Oil doucheolie. Deze 2 producten zijn samen gegaan om een heerlijke verzorging te creëren die niet alleen heerlijke geuren hebben maar ook nog is vriendelijk en fijn zijn voor de huid.

De producten bevatten namelijk Zonnebloemolie en dit is rijk aan vitamine E. De producten geven je huid een hydraterend gevoel, maakt het zijdezacht en laat geen vettig laagje achter. Kortom heel positief toch?

nivea2

nivea3

Nivea Oil Pearls | Lotusbloem

De eerste variant die ik wil voorstellen is de geur van Lotusbloem. Deze variant die de ‘vriendelijke’ van de 3. De geur is namelijk ontzettend zacht en neutraal. Hij is te vergelijken qua zachtheid met de heerlijke bekende ‘baby zwitsal’ geur maar dan net wat bloemiger. Verder zitten de geuren van bamboe en abrikoos verwerkt in deze fles en dat is ook weer perfect voor het begin van de lente. Ik vind het fijn en kan hem je aanrader als je neutraal lekker vind.

nivea4

nivea9

Nivea Oil Pearls | Kersenbloesem

Nu ben ik dol op kersenbloesem, de tijd is namelijk weer aangebroken dat deze in bloei komen en dat is geweldig. Het is het begin van de lente en je word er gewoon hartstikke blij van als je ze in bloei zit. Deze geur doet mij dan ook direct denken aan de lente en geeft mij het lentegevoel. De geur is te omschrijven als zacht, fris met heel veel bloemen. Heerlijk! De tip als je na de lenteschoonmaak, de lentegeuren naar je badkamer wilt halen.

nivea5

nivea8

Nivea Oil Pearls | Ylang Ylang

Als laatste van de 3 is de variant met Ylang Ylang (een heel lastig woord trouwens om te typen met autocorrect) De geur wordt ook wel de ‘verleidelijke’ geur genoemd en daar sluit ik mij bij aan. De geur is namelijk wat sterker dan de 2 andere varianten maar wel net zo lekker fris. De geur van de witte bloem van ylang ylang, pioenrozen en musk is volgens mij een heerlijke om de dag mee te beginnen.

nivea6

nivea7

Nu vind ik het heerlijk om af te wisselen met doucheproducten en dat doe ik dan ook graag. Ik heb natuurlijk de heerlijke Vanilla & Orange variant van Kruidvat ontdekt, toch moet deze even plaats maken voor deze van Nivea. Stuk voor stuk vind ik ze alle 3 lekker, best verschillend van elkaar maar toch even heerlijk en fijn om afwisselend te gebruiken. De sterkere van de 3 met ylang ylang vind ik heerlijk om de dag mee te beginnen omdat hij echt je zintuigen prikkelt, om te ontspannen na een lange dag lijkt mij de variant met Lotusbloem heerlijk, deze is namelijk lekker zacht. Als er weer een regenbui aankomt duik ik onder de douche met de kersenbloesem, hier krijg namelijk gelijk een lentegevoel van.

De substantie van de producten kan is als fijn om schrijven, ze zijn vriendelijk voor de huid, trekken goed in en er blijft geen vettig laagje achter (iets waar je misschien bang voor bent met olie producten). Ik ben al jaren bekend met Nivea en eigelijk kan het merk mij ook niet teleurstellen, ook deze keer ben ik weer enthousiast en zijn er 3 heerlijke doucheproducten bij!

nivea1

De Nivea Cream Oil Pearls zijn verkrijgbaar voor €3,49 per stuk.

Heb jij ervaring met de doucheproducten van Nivea?
Welke lijkt jouw het lekkerste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. KIM
  24 maart 2017 / 14:02

  Hmm klinken erg fijn. Ik denk dat ik voor de kersenbloesem ga <3

 2. Donna
  23 maart 2017 / 19:33

  Lotusbloem lijkt mij heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram