New in – Neon portemonnee van de V&D!

New in – Neon portemonnee van de V&D!

vdroze0Als je me al langer volgt dan weetje waarschijnlijk dat ik altijd graag een kleine portemonnee bij me draag i.p.v. een grote versie. Maar sinds gisteren is dat verandert, het werd namelijk tijd voor een grote variant want hoe weinig ik ook altijd mee wou sleuren, mijn kleine portemonnee was nu echt te klein!

Hoogtijd voor een nieuwe dus en daarvoor ging ik naar de V&D. Ik was opzoek naar een langwerpig model die lekker opvallend en simpel eruit zag en die vond ik! Mijn oog viel namelijk op deze neon roze portemonnee met gouden rits.

vdroze1Het model is lekker simpel maar toch ruim voor voor al mijn belangrijke spullen die ik bij mij moet hebben. Ik vind het fel roze onwijs leuk en ideaal voor de zomer. Daarnaast valt hij ook nog is op in mijn tas aangezien ik bij mijn kleine zwarte portemonnee wel is heel lang moest zoeken in mijn zwarte tas. Maar niet meer met deze eye-cather, het fel roze knalt de tas uit!

vdroze3

vdroze4Ik ben blij, heel blij maar ik moet ook even wennen, bij een grotere portemonnee heb ik weer de neiging alles mee te sleuren en te bewaren. Pasjes, kaartjes, bonnetjes en dan aan het eind van de maand zie ik door de bomen het bos niet meer! Ik ga er extra op letten om hem opgeruimd te houden zodat ik overzicht heb, maar aan de kleur zal het zeker niet liggen!

Verkrijgbaar bij V&D voor €12,-

Wat vind jij van deze portomonee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram