Moisturizing Lipsticks van e.l.f ♥

Moisturizing Lipsticks van e.l.f ♥

elf1Op deze heerlijke warme vrijdag heb ik een hele leuke review voor jullie met vier lekkere budget lipsticks van het merk e.l.f.

Een hele tijd geleden heb ik al is eerder kennis gemaakt met deze moisturizing lipsticks van het leuke budget merk maar, er zijn nieuwe kleuren in het assortiment en het leek mij leuk om deze te reviewen voor jullie!

elf2De lipsticks ontvang je in kartonnen verpakkingen die een stuk groter zijn dan de lipstick zelf. De lipstick zit in een zwart matte huls met aan de onderkant de kleur van de lipstick. Ideaal omdat je op deze manier goed kunt zien met welke kleur je te maken hebt.

Deze budget lipstick zijn verrijkt met Shea Butter, Vitamine A, C en E en dat merk je ook wanneer je de lipstick aanbrengt op je lippen. Ze voelen erg zacht bij het aanbrengen en voelen als een zachte lipbalm op de lippen.

elf7Ik ging voor vier kleuren:

Flirty & Fabulous
Rosy – Go – Round
Wink Pink
Pink Minx

De swatches van de alle vier de kleuren:

elf8Flirty & Fabulous

Deze kleur is natuurlijk perfect in de huls maar helaas valt de swatch al een beetje tegen. Ik had gehoopt op een knaller van een roze kleur. Op de lippen heb ik twee laagjes aangebracht wat er toch voor zorgt dat de kleur lekker roze is.

elf9

1

Rosy – Go – Round

De donkerste kleur is de Rosy – Go – Round die ik ontving. Het is een combinatie van rood en roze en vind de kleur een beetje framboos achtig. Lekker fruitig en erg mooi.

elf10

2Wink Pink

Wink Pink is een kleurtje die ik vaker in mijn stash heb liggen en erg mooi vind om te dragen. Hij is toch aanwezig maar neutraal wat ervoor zorgt dat hij eigenlijk altijd kan. Een combinatie van oude roze met nude.

elf11

Pink Minx

Yeay! Pink Minx is z’n heerlijk koraal roze kleurtje die past bij de lente en de zomermaanden. Ik ben gek op deze kleur en kan er niet genoeg van hebben.

elf12

4Ik vind de lipsticks erg fijn aanvoelen op de lippen, een mooi laagje achter laten en ze zijn heel erg betaalbaar.

elf13De Moisturizing lipsticks zijn verkrijgbaar in de webshop van elf in een heleboel verschillende kleurtjes.

Prijs: €4,-

Heb jij ervaring met deze lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram