New in – Mijn favoriete Scentchips geuren!

New in – Mijn favoriete Scentchips geuren!

1Scentchips vind ik geweldig en zodra het buiten kouder wordt, het eerder donker is brand ik het achter elkaar aan. Mijn voorraadje was alweer op dus was het hoogtijd om nieuwe in te slaan…

Dit keer koos ik de geuren die ik vaker heb gekocht en waar ik zelf helemaal dol op ben. Geuren die helemaal bij mij passen en die ik graag met jullie deel.

2Voor de gene die geen idee hebben waar ik het over hebt. Een scentchips is een geurwax die bijna in elke geur te krijgen is. Je legt hem in een oliebrandertje, steekt er een kaarsje onderaan en al snel zal je hele huis heerlijke ruiken naar de geur. Hierboven op de foto zit al een van mijn favoriete in de brander, namelijk de caramel!
4 Blueberry is een heerlijke warme, fruitige geur die echt heel snel een favoriet van je zult worden als je bessen geur lekker vindt.
Raspberry is een hele frisse, zoete geur, een geur die vooral in de zomer heel lekker is, maar in de winter mag je best de zomer in huis halen.
Vanille is heel zacht van geur en vind ik heel prettig.

5 Cranberry vind ik net als blueberry heerlijk warm en fruitig.
Coffee is even wennen maar als je van coffee houdt dan is het zeker een aanrader deze te proberen. Ideaal voor in de ochtend dacht ik zo.
Srawberry is net als raspberry een echte zomer geur maar zoals ik al zij, in de winter zijn zomer geuren ook fijn.

6 Cinnamon is een heerlijke warme kaneel geur die doet verlangen naar de kerst, de feestdagen en een heleboel gezelligheid. Ik ben dol op deze geur.
De Zwitsal geur is altijd al lekker geweest en deze wax is heel zacht qua geur wat heel vertrouwd ruikt.

Je kunt over het algemeen heel lang met de chips doen. Je kunt ze doormidden breken zodat je vaker kunt afwisselen met geur maar je kunt ze ook mengen. Ik ben ieder geval een grote liefhebber van de scentchips. Speciaal voor de kerst komt scentchips ook met een speciale kerst geur, hier ben ik heel benieuwd naar!

Ik heb gekozen voor het kleinste doosje waar er 9 in konden voor €3,95
Verkrijgbaar bij verschillende woonwinkels!

Heb jij ervaring met Sentchips?
Ben jij ook dol op geurkaarsen in huis?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram