NEW | Merci Handy!

NEW | Merci Handy!

Een paar dagen geleden ontving ik een schattig klein pakketje met daarin producten van Merci Handy! Ik had het al is voorbij zien komen maar zelf nog nooit geprobeerd. En dat is eigenlijk best gek aangezien ik altijd iets van verfrissende doekjes of handgel in mijn tas met mij meesleur. 

Ik werd dan ook best blij toen ik het pakketje openmaakte en daar drie schattige flesjes van Merci Handy aantrof. Ik ben ze gelijk gaan fotograferen om met jullie te delen. Benieuwd? Kijk mee!

Een tijdje geleden kwamen de desinfecterende handgel producten in het nieuws doordat ze ook de ‘goede’ bacteriën op je handen zouden verwijderen en dat je bij teveel gebruik zelfs sneller kans hebt om ziek te worden. Dat nieuws heeft mij wel wakker geschud omdat ik zelf heel erg geneigd ben om vaak mijn handen te reinigen met dit soort producten. Nu moet je dit dus natuurlijk niet ’te vaak’ doen maar normaal gebruik kan geen kwaad. Dacht ik zo?

Ieder geval Merci Handy is nieuw in de Benelux en nieuwe producten zijn altijd leuk te ontdekken. Helemaal als ze er ook nog is schattig uitzien.

merci2

Er zijn verschillende geurtjes en kleurtjes verkrijgbaar en ik ontving 3 van deze flesjes:

 • Flower Power
 • Lollipop
 • Coco Rico

Coco Rico

Het blauw gekleurde flesje heeft de naam Coco Rico gekregen en heeft de tropisch geur van kokos en doet mij denken aan het drankje Pina Colada.

merci3

Flower Power

Flower Power zegt het natuurlijk al, een flesje gevuld met bloemen! De geur is lekker zoet en fris!

merci4

Lollipop

Het flesje lollipop is oranje kleurig en heeft een zoetig geurtje!

merci6

De gel is bedoelt om je handen ‘op te frissen‘. Wanneer je op een plek bent waar je niet zo snel je handen even kunt wassen en je wilt toch iets doen om gemakkelijk en snel je handen wat te reinigen dan is een handgel echt ideaal. Je hebt na gebruik namelijk geen doekje nodig om je handen af te drogen omdat de gel volledig opdroogt. Handig he? Daarnaast zijn je handen na gebruik ook nog is lekker zacht en hebben ze een fris geurtje. De flesjes zijn lekker klein van formaat waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen in je tas!

merci9

merci7

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €2,95

Gebruik jij wel eens een handgel onderweg?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 11 januari 2017 / 17:04

  Ik vind ze er leuk uitzien. Ben wel benieuwd naar deze. Ik gebruik het heel af en toe op werk

 2. 11 januari 2017 / 15:20

  Wat een schattige hand gelletjes zeg! Ze zien er zo leuk uit!

 3. Denise
  11 januari 2017 / 14:23

  Hoe duur zijn ze?

 4. 11 januari 2017 / 12:04

  Ik kocht de items van Merci Handy voor het eerst (een paar jaar geleden) bij Sephora in Frankrijk, hele fijne producten! 🙂

 5. 11 januari 2017 / 11:01

  Ik heb de donkerblauwe, ruikt echt lekker! Zelf mijn vader zei dat toen ik hem een beetje handgel gaf onlangs om zijn handen onderweg te desinfecteren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram