New – Marc Jacobs DOT

New – Marc Jacobs DOT

Iets wat al een lange tijd op mijn wishlist stond waren de geuren Daisy & DOT van Marc Jacobs. Ohh wat ben ik verliefd op deze geuren, maar helaas kosten ze ook wat en moest ik het doen met een paar proefjes van deze heerlijke geuren…

Tot afgelopen zaterdag toen mijn moeder voor Sinterklaas ging spelen en mij de heerlijke DOT cadeau deed! Wat ben ik blij, wat ruikt die lekker & wat ziet hij er lief uit.

Qua geuren ben ik een ontzettend Marc Jacobs liefhebber, zelf heb ik ook de BLUSH geur en deze is ook precies waar ik van hou.

De geur DOT is echt een aanrader als je van zachte en frisse geuren houdt, een geur die lekker lang blijft zitten en je vrolijk maakt. En dat heb ik direct getest, vanochtend om 8 uur stond ik in de ijskoude kou op de bus te wachten onder het genot van een vreselijke sneeuwbui. In mijn sjaal rook ik het geurtje DOT en direct gaf de geur mij een vrolijk gevoel waardoor ik er weer tegen aan kon!

Ben je ook zo benieuwd naar deze geur van Marc Jacobs? Vraag gerust in een parfumerie naar een tester, zo kun je rustig kennis maken voor je meteen een dure uitgave gaat doen!

Ben je bekend met DOT of een andere geur van Marc Jacobs?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram