New – Making Faces Kevyn Aucoin

New – Making Faces Kevyn Aucoin

1

Finally!! Hij is binnen het prachtige een echte beautyboek wat elke lover in huis moet hebben, de Making Faces van Kevyn Aucoin…

Maar liefst 3 lange weken moest ik wachten tot ik hem in huis had. Afgelopen dinsdag werd hij dan 2 dagen eerder als gepland afgeleverd voor de deur en ik ben blij!

Nu ben ik echt dol op boeken om door te bladeren en nieuwe dingen te ontdekken en dat helemaal op beauty gebied. Al een lange tijd had ik het boek in mijn hoofd maar het kwam er niet van, tot ik dacht nu is het klaar, bestellen Laura…

2

Als er een boek is die ik aanraad aan beautylovers is het dit boek Making Faces. Een prachtig exemplaar om te hebben maar wat er allemaal in staat is nog veel interessanter. Het is een engels boek dat vol staat met handige uitleg over alles op het gebied van het opmaken van het gezicht. Handige tips, duidelijke uitleg en leuke weetjes, je komt het tegen in dit boek!

3

4

Heel interessant vind ik de stukjes over de lippen, het gaat over kleuren en het vormen & ook nog is mooi geillustreerd, vind je niet?

5

6

Ook over de wenkbrauwen nieuwe dingen ontdekken vind ik tof, aangezien ik echt van die onhandelbare wenkbrauwen heb!

7

Ik ga lekker met dit boek aan de slag & hopelijk zoveel nieuwe dingen leren en ontdekken. Het is iedergeval al een heerlijk boek om even mee weg te trekken. Mocht je hem ook willen, ik heb hem via Bol.com voor 17 euro, het kan zijn dat hij er nu alleen nog in Hardcover verkrijgbaar is en die kost 25 EUR.

Wat vind jij van Beautyboeken? Ken jij Making Faces al?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram