NEW | Make-upjes van Yves Rocher!

NEW | Make-upjes van Yves Rocher!

Yves Rocher komt met nieuwe make-up producten en enkel van deze producten heb ik mogen ontvangen om te reviewen. Yves Rocher ken ik al behoorlijk lang maar volgens mij is dit de eerste keer dat er een review over dit merk op mijn blog komt.

Ik ontving namelijk een hoop ronde doosjes gevuld met oogschaduw kleurtjes en blushes en het leek mij een leuk idee om deze met jullie te delen. Benieuwd? Kijk mee!

yves1

Yves Rocher | Botanical Color Blush 

De blushes zitten verpakt in ronde doosjes met op de achterkant de naam van de blushes. De verpakking is niet heel bijzonder maar gewoon clean en duidelijk. Op de zijkant staat het merk Yves Rocher nog vermeld.

yves3

Ik ontving 3 rondje doosjes met daarin blush. Ik raakte een beetje in de war tijdens het reviewen waardoor ik ook een oogschaduw heb aangezien als blush. Vandaar dat deze nr. 44. Capucine Nacre op de foto staat tussen de blushes en de swatches.

Het gaat om de kleuren:

02. Rose Camélia
03. Bois de Rose
04. Rose Fuchsia

Rose Fuchsia is een ontzettende heftige roze kleur het is dus even zuinig te werk gaan want voor je het weet is de blos op je wangen echt te veel van het goede. Vooral Bois de Rose vind ik erg mooi.

yves9

Hieronder de swatches van de kleuren.

yves8

Yves Rocher | Botanical Color Eyeshadow

Naast blush zit er in precies dezelfde verpakking ook oogschaduw kleurtjes. Beetje lastig om uit elkaar te houden en als ik toch eerlijk ben kies ik toch sneller voor een palette met wat meer kleurtjes dan al deze losse mono verpakkingen.

yves2

Naast blush zaten er ook nog is 8 kleuren oogschaduw in het pakketje, deze zitten in dezelfde verpakking als de blushes.

Het gaat om de kleuren:

05. Beige Racine Mat
25. Réglisse Scintillant
31. Burn Acajou Nacré
44. Capucine Nacré
46. Citron Mat
74. Bleu Agave Nacré
76. Bleu Volubilis Nacré
92. Étain Scintillant

oogschaduw1

Hieronder de swatches van de kleuren. Het pigment is over het algemeen goed, de structuur voelt zacht aan en de poeder brengt mooi aan. Het zijn vooral opvallende tinten. Mijn favoriet is de koper kleurige met shimmers en de matte bruine tint. Zelf ben ik niet echt van de felle kleurtjes.

oogshaduw

yves1

Yves Rocher is online te bestellen via de webshop en te koop in de Yves Rocher winkels. 

Heb jij ervaring met dit merk?
Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 12 september 2016 / 19:53

  Mooie kleurtjes, het pigment ziet er goed uit zowel van de Oogschaduws als de Blushes 🙂

 2. 12 september 2016 / 16:34

  Wat een mooie kleurtjes! De pigmentatie ziet er goed uit. Ik heb zelf ervaring met oogschaduw en lipgloss van YR. ik vind hun make-up lijn niet heel spannend, maar prijs/kwaliteit is ok. Ik ben meer fan van hun lichaamsverzorgingsproducten.

 3. 12 september 2016 / 08:56

  die gele ziet er voor een gele tint echt goed uit 😉 normaal zijn gele schaduws zo matig qua pigmentatie! ik ken dit merk als make-up brand nog niet :3

 4. 12 september 2016 / 08:30

  Ooh zo cool! Leuk patroontje in de pans 😀 en mooie afwisselende kleurtjes!

 5. Kim
  12 september 2016 / 07:51

  Bois De Rose blush ziet er mooi uit <333

 6. Donna
  12 september 2016 / 07:50

  Mooie kleurtjes! De blushes zien er goed uit,
  Ik heb zelf nog geen make-up van Yves Rocher

  XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram