New in – Maison Scotch Sweatshirt via Zwijenburg Mode!

New in – Maison Scotch Sweatshirt via Zwijenburg Mode!

shirt1 In samenwerking met de webshop Zwijenburg mode mocht ik een item uitzoeken om op die maniier kennis te maken met de webshop. Ik besloot is een keer te gaan voor iets anders dan anders en koos daarom ook voor deze magische trui van Maison Scotch

Zwijenburg mode is een webshop waar je terecht kunt voor een hoop bekende merken als: Esprit online, Supertrash, Geisha en Maison Scotch. Ik zelf was nog niet eerder bekend met de webshop maar er was genoeg te vinden wat mij direct aansprak. Naast een groot assortiment voor dames is er ook genoeg te vinden voor de heren, merken als Jack & Jones, Hugo Boss en G-Star kom je er tegen.

222De trui die ik heb gekozen van Maison Scotch is voorzien van een magische print. Ik zie een prachtig maanlandschap, bergen een regenboog en eigenlijk is het enige wat ik nog mis een unicorn. De trui is gemaakt van een erg fijne comfi stof waar je je lekker in kunt bewegen. De schouders zijn voorzien van een dikkere stof wat de trui ook net wat extra’s geeft.

1Ik moest even wennen aan de print omdat deze trui heel anders is dan wat ik normaal draag. Toch vind ik hem tof, lekker zitten en goed te combineren. Of je nu opzoek bent naar een heerlijke Geisha jeans of een Supertrash jurk? Bij Zwijenburg mode kun je het allemaal vinden. Daarnaast wordt je bestelling ook nog is met zorg ingepakt en naar je toegestuurd.

Ben jij bekend met de webshop van Zwijenburg Mode?
Ben jij een truien drager?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram