New in – MAC Please Me + Lips of the day!

New in – MAC Please Me + Lips of the day!

macPlease Me is mijn nieuwe liefde tussen mijn lipstick stash die ik afgelopen donderdag eindelijk van mijn wishlist kon afstrepen. Ik ben gek op de lipsticks van MAC en vooral de matte varianten. Zoals jullie nu wel weten ben ik dol op de kleur Pink Plaid maar heb ik er dit prachtige exemplaar bij gekocht die ik nog weer mooier vind dan de Pink Plaid.

Vandaag wil ik je daarom kennis laten maken met mijn nieuwe liefde met daarbij een Lips of the day artikel want hoe kan het ook anders, ik draag natuurlijk dit juweeltje!

mac2Het is een prachtig roze matte kleurtje die een oude roze uitstraling heeft maar heerlijk zoet overkomt op de lippen zelf. Hij stond naast Pink Plaid op mijn wishlist en het werd dus hoogtijd om hem een keertje te halen.  Hij is draagbaar en past in mijn ogen bij iedere dag, ik heb hem sinds donderdag iedere dag al gedragen en kan echt weinig afwisselen op dit moment.

mac3

mac4

Zoals ik gewend ben van MAC lipproducten vind ik hem heerlijk zacht aanvoelen op de lippen en is de kleur erg intens. Op de swatch hieronder lijkt er een shimmer in te zitten maar dit gaat puur om een matte kleur.

mac5Het fijne aan lipproducten als deze vind ik vooral dat je eigenlijk bijna niets meer dan een lipstick nodig hebt qua make-up (behalve de basis). Ik vind de nadruk op lippen genoeg en een kleur als deze verdient dan ook de aandacht. Ik draag graag neutrale make-up dus ik ben echt een fan! Ik heb er zelfs al over nagedacht om een back-up ervan te kopen want ik denk dat dit toch wel 1 van mijn favoriete lipsticks ever gaat worden.

mac1

mac10Wat vind jij van Please me?
Wat draag jij vandaag op je lippen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram