New in | MAC LIGHTNESS OF BEING Please Yourself Blush

New in | MAC LIGHTNESS OF BEING Please Yourself Blush

m0De nieuwe LE collectie van MAC die ieder jaar vlak na de feestdagen verschijnt spreekt mij vaak het meeste aan. De producten zijn neutraal maar zien er vaak  prachtig uit.

Dit jaar is er de collectie Lightness of Being een collectie met vooral mineralize producten, mooie tinten en een prachtig patroontje verwerkt in de blushes en poeders. Ik had de collectie al een tijdje geleden gezien en had een blush op het oog, namelijk de Please Yourself. Online verschijnen de producten vaak eerder dan in de winkel en daarom hield ik de Douglas webshop even goed in de gaten. Opeens verscheen hij online en bestelde ik dit oogappeltje.

m2

m3

Please Yourself is een minerale blush in een mooie donker roze berry tint met een tikkeltje paars erdoorheen. Minerale poeder is vrij zacht van textuur en is makkelijk op te bouwen op je huid. m4

m5

De blush heeft hele fijne shimmers met een pareleffect wat zorgt voor een blush met een mooie glow erin. Het pigment is erg sterk en de mengeling van paars en roze tinten zorgt voor een warme gloed.m6

De swatch van de blush: 

mac7

Aangebracht op mijn wangen: mac8

De kleur vind ik prachtig, de kwaliteit is top en het patroontje is ook nog is leuk. Het klinkt heel gek om te zeggen als je en bak vol blushes hebt, maar deze kleur had ik nog niet en vind ik daarom een goede toevoeging in mijn stash! Ik ben helemaal happy met deze mooie mineralize blush van MAC

m0

Ik heb de blush gekocht in de webshop van Douglas voor €24,50
Ook verkrijgbaar via maccosmetics en DeBijenkorf. 

Heb jij een MAC blush in je stash? 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram