New in – MAC Kelly Yum Yum

New in – MAC Kelly Yum Yum

m1Wat was het balen dat ik de knal roze Limited Edition lipstick ‘Kelly Yum Yum’ uit de The Osbourne collectie van MAC niet had weten te scoren. Binnen een paar minuten wat hij al niet meer verkrijgbaar online en ook in de winkels was hij nergens meer te vinden!

In Rome kwam ik een MAC Store tegen en ik zag dat ze de ‘The Osbourne’ collectie nog compleet in de winkel hadden staan, ik aarzelde geen moment en stapte de winkel in met de vraag of ze ‘Kelly Yum Yum’ nog hadden. De vrouw antwoordde met JA en vertelde dat ik geluk had omdat het de laatste is die nog verkrijgbaar was in Rome. Met een big smile op mijn gezicht liep ik naar de kassa en rekende ik het pareltje af!

m2Vandaag heb ik daarom ook een review van deze geweldige knal roze lipstick uit de collectie. Hij komt uit de lijn van Kelly Osbourne met de leuke lila huls en de knal rode handtekening. Kelly Yum Yum lijkt sterk op Candy Yum Yum (een bestseller van MAC) maar heeft toch een klein verschilletje in kleur. Kelly Yum Yum is fel aanwezig en heeft een blauwe ondertoon met een satin finish.

m3De lipstick heeft een geweldig pigment en een roze kleur die van je lippen af knalt. Hij voelt heerlijk zacht en comfortabel aan op de lippen zoals ik ben gewend van MAC.

m5

Helaas is hij al niet meer verkrijgbaar in Nederland maar mocht je hem nog ergens weten te scoren (bijvoorbeeld in het buitenland) dan is het zeker een mooie must voor je lippen en anders kan je altijd gaan voor Candy Yum Yum die standaard in het assortiment van MAC zit. m7

Hieronder de swatch op mijn hand.

mac0

En natuurlijk het resultaat op mijn lippen.

mac1

m6

In Nederland was de lipstick verkrijgbaar voor €19,50 in Rome betaalde ik €21,-

Wat vind jij van deze knal roze kleur?
Heb jij een favoriete MAC lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram