New in – MAC ♥ Flat Out Fabulous!

New in – MAC ♥ Flat Out Fabulous!

mac1Als een echte lipstick junk ben ik ontzettend fan van de lipsticks van MAC, ik heb er al een aantal in mijn stash zitten waarvan de meeste echt mijn favoriet zijn. Gistermiddag liep ik door Amsterdam en kon het niet laten om een kijkje te nemen bij de MAC Counter in de Bijenkorf, er was namelijk nog matte lipstick die ik heel graag wou hebben…

Namelijk de kleur Flat Out Fabulous, een mooie matte donker paarse/roze kleur. Naast Candy Yum Yum is dit een echte eye-catcher enomdat ik dol ben op opvallende matte kleuren besloot ik hem te halen!

mac2Flat Out Fabulous is een kleur die ik komend voorjaar en zomer vaak op mijn lippen zal dragen, ik vind hem zo onwijs mooi, lekker opvallend en prachtig matte . Ik ben echt heel blij ben dat deze nu in mijn stash heb zit tussen alle zachte matte kleuren die ik van MAC heb.

mac3Hieronder de swatch van de lipstick op mijn hand.

mac4En natuurlijk op mijn lippen. Ik vind het matte effect bij deze kleur zo ontzettend tof, en ook het warme paars met toch een tintje roze fleurt mij op. Hij voelt heerlijk aan op de lippen zoals ik ben gewend van MAC.

mac5De lipstick is verkrijgbaar bij o.a. De Bijenkorf en de MAC Store voor €18,50

Wat vind jij van deze kleur?
Heb jij een MAC lipstick in je bezit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram