New – LUSH Producten

New – LUSH Producten

Dat ik dol ben op LUSH is wel duidelijk, ik kan wel uren in de winkel lopen en genieten van alle heerlijke geuren. Vrijdagochtend was ik uitgenodigd om als eerst bij de opening te zijn van de nieuwe LUSH winkel in Utrecht en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Toen ik hoorde dat er een LUSH in Utrecht kwam was ik dol blij, hoe heerlijk is het om een van je favoriete winkels dichtbij te hebben!! Vrijdagmorgen vertrok ik samen met mijn vriendin richting Utrecht om naar de opening te gaan van de LUSH. Hierover komt nog een uitgebreid verslag met prachtige foto’s van de nieuwe shop.

Tijdens de opening kocht ik een paar heerlijke producten en ontving ik ook nog een goodiebag. Benieuwd naar wat daar in zat en wat ik heb gekocht? Kijk dan snel mee…

Ik wou hem al een tijdje proberen de Shower Jelly Sweetie Pie. Een Jelly voor onder de douche? Hoe leuk is dat! Vol trots gooide ik deze in mijn mandje want voor de geur alleen al moest ik hem gewoon hebben!

Tooty Tabs – Atomic , ik heb er veel over gelezen maar zelf nooit de neiging gehad om het te kopen. Nu zaten ze in de Goodiebag en wat heb ik zin om deze te gaan proberen!. Tooty Tabs zijn tandreinigingstabletjes die je voor het tandenpoesten moet gebruiken. Ik ben benieuwd!

Tijdens de heerlijke ochtend vol informatie en mogelijkheid van het testen van alle producten maakte ik kennis met de Toners van LUSH. Een Toner is een spray die je kunt gebruiken om je make-up te verwijderen maar ook op je huid op te frissen. Ik heb ze tijdens de opening getest en wat werd in enthousiast. De Tea Tree Water is de spray die bij mijn huid het beste past en deze ga ik uitgebreid testen. De Tea Tree Water Toner is een van de populairste toners van LUSH.

Tijdens het wandelen richting de winkel werd ik al verwend met kleine proefmonstertjes die op straat werden uitgedeeld. Ik kreeg de Britsch Nanny Moisturiser en een Big Shampoo. Altijd leuk nieuwe dingen proberen!

Ook in de Goodiebag zat Tulpen uit Amsterdam. Een heerlijke Bar op een stokje. Deze komen uit de lente collectie van LUSH en zijn heerlijk!

Natuurlijk  kon ik het niet laten om ook nog echte zepen te kopen, ik vroeg aan een werknemer wat nou echt een aanrader was en het antwoord was: ”Honey I Washed The Kids”.  Deze zeep ruikt naar honing en karamel en zorgt ook nog is dat je huid lekker zacht wordt. Als dit de best verkochte zeep is van LUSH dan moet ik deze natuurlijk ook hebben!

In de Goodiebag zat ook een zeepbar namelijk de ”Sultana of  Soap”  ik had hem bijna gekocht omdat hij mij zo lekker leek, altijd leuk om hem dan in je goodiebag te ontvangen! Deze zeep ruikt heerlijk zacht en fruity tegelijk.

Als laatste van de zepen kocht ik zelf de ”Rockstar”  deze stond al een tijdje op mijn lijstje en lag ook al direct in mijn mandje. Hij ruikt heerlijk naar een echte snoepwinkel vol met zoetigheid en daar ben ik echt dol op!

Alle lekker spulletjes die ik kocht ontving ik ook nog is in een mooie canvas tas van LUSH. Deze tassen vind ik super handig om te gebruiken als ik boodschappen moet doen of mijn portfolio mee moet sleuren.

Ik ben super blij met alle heerlijke producten, ik kan niet wachten ze te gaan gebruiken en welke nou als eerste?

Wat vind jij van LUSH? Heb jij al LUSH in huis?

 

 

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram