NEW | Labellino Caring Lip Balm

NEW | Labellino Caring Lip Balm

Toen dit pakketje van Labello binnen kwam was ik ontzettend blij. Het is weer zover dat mijn lippen er super slecht aan toe zijn door de weersverandering en de veel te hoge verwarming. Ieder jaar is het weer een probleem en krijg ik echt extreem last van droge plekjes en scheurtjes in mijn lippen. Een pakketje van Labello komt dan als geroepen.


Het leuke aan dit pakketje ook nog is dat er een geheel nieuw product inzit, namelijk het zusje van Labello. Labellino is namelijk de nieuwe lippenbalsem van Labello gehuld in een geheel nieuw jasje. Zien ze er niet super schattig uit? In totaal zijn er 2 varianten verkrijgbaar, de Raspberry & Red Apple en de Fresh Mint. Beide spreekt mij aan en kon ik wachten deze te proberen. Kijk mee!


Raspberry & Red Apple

Deze schattige zacht roze kleur is de zoete variant van de 2. Ze heeft de heerlijke geur van frambozen en appel, echt een heerlijke combi om alvast het voorjaar gevoel te krijgen. Deze geuren combinatie doet mij zelfs denken aan een heerlijk ijsje, Yam!


Fresh Mint

Fresh mint zit zoals de naam al zegt in een mint kleurig bolletje. Ook weer super schattig en een heerlijke frisse mint geur. Dit is echt z’n geur die je het hele jaar door wilt ruiken, zowel tijdens warme of koude dagen is de geur lekker verfrissend en een soort van oppepper. Ook heerlijk om s’ochtends te gebruiken.

De Labellino’s maken je lippen super zacht en laten ook nog een subtiel glansje achter. Geen gedoe met kleurtjes maar een echte lippenbalsem zoals je gewend bent. De lippenbalsems zitten in kleine bolletjes met een bollige/pyramide vorm waarmee je gemakkelijk je lippen kan voorzien van een laagje. Als ik de bolletjes zie vind ik ze er zo schattig uitzien en de pastelkleurtjes maken het helemaal af.

Ik vind Labello altijd vernieuwd en ieder keer ben ik weer verrast door wat ze uitbrengen. Ook dit keer ben ik enthousiast over de nieuwe Labellino’s, ze zie er super leuk uit, fijn voor de lippen en lekker makkelijk in gebruik. Ik vind het ook zulke leuke bolletjes om aan iemand cadeau te doen. Echt leuk gedaan Labello! Welke mijn favoriet is? Dat kan ik niet kiezen, ik vind de frisse mint heerlijk maar de zoete roze vind ik zo doen denken aan het voorjaar. Ik zet er denk ik standaard een op mijn make-up tafel en een gaat rechtstreeks mijn tas in! 


De Labellino’s zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €5,99 per stuk. 

Wat vind jij van deze nieuwe producten van Labello?
Gebruik jij graag lippenbalsem?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  1. 19 februari 2018 / 11:10

    Wat zien ze er schattig uit! De roze lijkt me echt heerlijk! <3

  2. 19 februari 2018 / 10:21

    Wat zien deze er leuk uit, echt heel schattig! Ik wil die roze zeker eens proberen!

  3. 19 februari 2018 / 07:04

    Aaah wat zien die er leuk uit, schattige kleurtjes! Ik heb ook last van droge lippen de laatste tijd. Deze labellinos klinken erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram