New in || YSL Rouge Volupté – Jealous Coral

New in || YSL Rouge Volupté – Jealous Coral

1

Maandagochtend was het weer zover, de 40% kortingsactie van ICI Paris XL was begonnen. Deze actie vind ik geweldig en kan het dan  echt  niet laten om een mooie lipstick te scoren.

Nu had pas bij de Bijenkorf de mooie lip set van Esteé Lauder gekocht en mocht ik van mijzelf maar 1 lipstick uitkiezen. Nu was de keuze snel gemaakt aangezien ik er eentje al een tijdje op het oog had. Helaas had de lipstick een dagje vertraging met de post maar gisteren kon ik dan eindelijk mijn nieuwe juweeltje in ontvangst nemen. Vandaag laat ik hem je graag zien!

3

Het gaat om een lipstick van Yves Saint Laurent in de kleur 32. Jealous Coral. Deze kleur had ik zo vaak voorbij zien komen bij Amerikaanse bloggers en iedere keer vond ik hem weer prachtig. Nu zijn de lipsticks van YSL best aan de dure kant en betaal je er normaal maar liefst €34,- voor maar met een beetje extra korting van 40% wordt de prijs toch iets aangenamer. Nog best aan de hoge kant maar ik had het over voor deze beauty.

4

Over de huls kan ik kort zijn, deze heb je vast wel een keertje gezien en is in een woord gewoon: PRACHTIG! 

Ik koos voor de kleur Jealous Coral omdat ik dit een van de mooiste tinten vind voor in het voorjaar en de zomer. Alleen al in de huls straalt de kleur zo mooi en krijg ik lentekriebels. De Rouge Volupté van YSL voelen  trouwens heel zacht aan op de lippen en brengen mooi aan. Jealous Coral is een prachtige zachtroze kleur met een koraal tint erdoor. Hij is lekker fris, zoetig en heel girly!

5

Hieronder deze prachtige kleur aangebracht op mijn lippen.

ysl2

2

 Gekocht met 40% korting bij de ICI PARIS XL voor €20,71 

Heb jij een mooie lipstick gekocht met deze leuke actie bij de ICI?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram