New in – The Ordinary, Bobbi Brown & Trinny London

New in – The Ordinary, Bobbi Brown & Trinny London

Het leek mij leuk om vandaag een kijkje te geven van wat nieuwe producten die ik heb sinds kort heb. Namelijk een prachtige blush van Bobbi Brown die ik in de uitverkoop scoorde, de welbekende producten van The Ordinary. En de ook nog de nieuwe skincare lijn van Trinny London.

De laatste tijd vind ik het weer heerlijk om lekker over het internet de struinen naar nieuwe producten. Ik ontdek op deze manier weer interessante producten die mijn aandacht trekken. Benieuwd naar mijn nieuwtjes? Kijk snel mee!


The Ordinary More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1%

Een tijdje geleden liet ik in mijn beauty wishlist al zien dat ik ontzettend nieuwsgierig was geworden naar de producten van The Ordinary. Het is een merk dat een aantal mooie producten verkoopt voor de huis tegen een aantrekkelijk prijs. Ik heb 2 producten ervan besteld om te proberen, namelijk de ‘Niacinamide 10% + Zinc 1%’ en de The Ordinary Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5. Beide producten hebben een onwijs hoge beoordeling en als ik de reviews moet geloven zijn dit producten die je moet proberen.

De producten ervan besteld om te proberen, namelijk de ‘ is een serum die zorgt voor een verhelderd effect op je huid. Het serum is geschikt voor alle huidtype en is parfum vrij. Hij bevat een sterke formule met vitamine en mineralen met 10% pure niacinamide en 1% zink. Het reguleert de talgproductie van je huid en vermindert de poriën. Daarnaast zal hetook een werking hebben op acne, vent huid, ongelijkmatige huidstructuur en roodheid.

Kortom een hele lijst met geliefde woorden die we natuurlijk willen proberen voor onze huid. Ik ben ontzettend benieuwd of je inderdaad voor deze prijs een pareltje kunt toevoegen aan je huidverzorging.

Een flesje van 30 ml kost 7,95

The Ordinary Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5

Ook de Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5 had een hoge beoordeling en trok mijn aandacht. Ook dit is weer een serum die geschikt is voor alle huidtypes. Hij is gericht op het hydrateren en herstellen van de huid doormiddel van pure hyaluronzuur en vitamine B5. Dat zorgt ervoor dat het tekenen van veroudering tegen gaat, texturen onregelmatigheden, maar ook fijne lijntjes, rimpels en verlies van elasticiteit.

Een flesje van 30 ml kost 8,95


Bobbi Brown Luxe Illuminating Duo – Pink

Ik heb altijd al een zwak gehad voor mooi verpakkingen, limited editions en noem maar op. Zo raak ik al snel in de verleiding om voor mezelf een goed excuus te verzinnen waarom ik een nieuw pareltje mag aanschaffen. Zo ook deze duo van Bobbi Brown uit de kerstcollectie. Ik had hem al een paar keer voorbij zien komen maar het prijskaartje eraan was minder. Opeens zag ik hem in de webshop van Bobbi Brown in de uitverkoop en toen kon ik het natuurlijk niet meer laten. Het prachtig blush duo met highlighter in een prachtige roze kleur gemengd met goud. Alleen al het doosje zelf is een feestje voor zich om hem te zien liggen op make-up tafel, maar ook de blush/highlighter is prachtig om te dragen.

Ben je ook zo weg van mooie make-up producten, wees er dan snel bij want hij is op dit moment nog via Bobbi Brown in de sale verkrijgbaar. Normaal betaal je 52,- en nu 26,- YAY!


Trinny London Skincare

Jullie hebben vast wel een beetje door dat ik fan ben geworden van Trinny London. In korte tijd heb ik kennis gemaakt met de mooie make-up producten van dit merk en nu heeft Trinny London een aantal dagen terug ook nog een Skincare collectie gelanceerd. Afgelopen woensdag had ik een Launch meeting via Zoom met Trinny Woodall waarin ze de producten ging laten zien en dat was echt geweldig. Het gaat om de Be Your Best ENZYME BALM CLEANSER en de Better Off AHA/PHA GEL CLEANSER. Ik heb de producten nu een aantal dagen geprobeerd en ik ben super enthousiast. Vooral de Balm Cleanser vind ik heel fijn. Ik ga nog even door met testen en binnenkort verschijnt er dan ook zeker een review over.


Wat vind jij van bovenstaande producten?
Heb jij pas nog wat leuks gekocht op beauty gebied?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram