New in : Supertrash Mini Barcley Clutch

New in : Supertrash Mini Barcley Clutch

Sinds een tijdje heb ik een nieuw tasje in bezit waar ik helemaal verliefd op ben. Hij is simpel, lekker mini, stijlvol en ook nog is handig! 

Tassen kun je volgens mij niet genoeg hebben als vrouw en ik vind het dan ook heerlijk wanneer ik een nieuwe tas heb. Ik hou van afwisseling en daarom is het handig om verschillende modellen te hebben voor verschillende gelegenheden zodat je lekker kunt afwisselen!

super2Een tijdje geleden mocht ik iets uitzoeken bij de tassen en koffers webshop Duifhuizen, zonder enige twijfel koos ik deze nieuwe clutch van Supertrash. Ik vind Supertrash een leuk merk en toen ik dit tasje zag was ik gelijk verkocht. Hij is ideaal voor de momenten dat ik geen grote tas bij mij wil hebben bijvoorbeeld tijdens een avondje uit! Ook nam ik hem mee naar Londen tijdens het bezoeken van musea. Zo heb je geen tas die hele tijd in de weg hangt, maar kant je toch dat gene wat je nodig hebt meenemen.

super3

Ik hou van minimalistisch en dat is dit tasje helemaal. Hij is verkrijgbaar in meerdere varianten zoals beige, met tijgerprint en rood maar ik vond de variant in zwart de beste keuze voor mij. Ik kan hem makkelijk combineren bij elke outfit.

Het tasje is lekker klein maar er past genoeg in. Wanneer je het tasje opendoet kom je namelijk eerst 2 vakjes tegen waar je pasjes in kunt schuiven en voor de rest 2 insteekvakjes voor bijvoorbeeld je telefoon en lipstick. Kortom, dit tasje is voor mij ideaal! Ik ben een groot fan van het design die lekker tijdloos is en daarom voor de komende jaren fijn om erbij te pakken! super4

super1

De Supertrash Mini Barcley Clutch is verkrijgbaar voor €49,95 

Wat vind jij van mijn nieuwe tasje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 7 oktober 2015 / 19:04

  Wat een gaaf tasje!! Dit is ideaal voor een dagje shoppen.

 2. 7 oktober 2015 / 18:12

  Hele gave tas, echt super mooi! ik wilde m ook, maar helaas past mijn iphone 6 plus er niet in:(

 3. chucky1012
  7 oktober 2015 / 15:20

  Zo leuk dat je een tas mocht uitzoeken.
  Ook erg handig als men uit gaat 😉

 4. 7 oktober 2015 / 11:13

  Schattig tasje en wat leuk dat je het mocht uitzoeken!

 5. 7 oktober 2015 / 10:08

  Hij is erg mooi! Doet me wel een beetje denken aan de tassen van Michael Kors! Heel stijlvol en classy, wauw!!

 6. 7 oktober 2015 / 08:22

  Wauw, wat een onwijs mooi tasje. Inderdaad heel stijlvol, elegant en tijdloos. Daar ga je vast nog jaren plezier van hebben <3

 7. 7 oktober 2015 / 07:08

  Wat tof dat je een tas mocht uitzoeken..Ik vind hem érg tof, hele mooie clutch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram