New in – Supertrash armcandy

New in – Supertrash armcandy

Een paar dagen terug vertelde ik jullie over sieraden.com, daarin vermelde ik dat je iemand om je heen kunt verassen met een mooi sieraad, maar ook jezelf er mee kunt verwennen…

Dat heb ik gedaan en heb daarom deze prachtige armband van Supertrash besteld op sieraden.com.

De armband in een Rosé Goud en moois small, precies wat ik mooi vind. Mijn polsen zijn aardig dun, dus ik moet goed uitkijken als een armband niet té is en extreem te groot of lomp is.  Gelukkig hadden ze in de collectie ook deze variant, small.

Op de armband zelf staan kleine S-jes omringd met kleine rosé gouden steentjes. De armband gaat via een klik systeem open en dicht…

Wat helemaal mooi is dat het geleverd wordt in een prachtig doosje, met doekje en informatie boekje over Supertrash. Aangezien ik niet van plan ben de armband dag en nacht te dragen vind ik het super handig dat je hem dan mooi en veilig kunt opbergen.

Het was helemaal een koopje, deze armband was namelijk eerst 75 EUR en nu in de sale voor 49 EUR.! En helemaal fijn is de super service, je besteld voor 4 uur en je hebt het de volgende dag al in huis!

Ook op zoek naar iets moois? Kijk dan even op sieraden.com.

Wat vind jij van Supertrash sieraden?

 

Wat vind jij van mijn aankoop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram