New in – Sleek iDivine Palette by Sephora

New in – Sleek iDivine Palette by Sephora

Afgelopen donderdag heb ik bij de Sephora in Utrecht de 2 prachtige palettes gekocht van Sleek. Ze waren net binnen en lagen nog in de Kelder van de V&D maar naar even wat geduld kon ik ze dan eindelijk kopen…

Een jaar geleden kocht ik mijn eerste palet van Sleek, ook de Au Naturel, deze gebruik ik bijna dagelijks en vind hem echt super. Maar nu kocht ik de nieuwe versie, zonder de ruitjes erin en helemaal vers. En natuurlijk ook het andere palet kon niet achter blijven, de Ultra Matte.

Ik ben ontzettend té spreken over deze I Divine palettes van Sleek. Ik vind het zo heerlijk dat je voor een lage prijs zo’n goed palette hebt, met hoge pigmentatie.

Hieronder heb ik swatches gemaak gemaakt van de verschillende kleuren. Let niet op de kippenvel, het wat ongelofelijk koud, zoals jullie vast ook  hebben gemerkt gister en ik ben 1ste klas kou kleun…

Ik wil van de Matte kleuren een look maken, omdat ik zelf niet zo vaak donkere kleuren op mijn ogen draag, leek het mij leuk om is een keer te doen en direct op de site te laten. Laat in de comments weten of jullie dit leuk vinden?

Sephora verkoopt tijdelijk maar 2 soorten palettes van Sleek. Ze kosten 10 EUR per stuk. Omdat er bij de Sephora regelmatig leuke acties zijn en zo ook afgelopen donderdag met de 15% extra korting, betaalde ik voor 8,50 EUR per stuk.
Wat vind jij van deze palettes ? Welke vind jij het mooiste? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram