New in – Samsung Galaxy Tablet!

New in – Samsung Galaxy Tablet!

tablet1

Afgelopen week heb ik mij zelf verrast met een de Samsung Galaxy Tab, iets wat al een tijdje heel graag wou hebben en die ik dan nu eindelijk in mijn bezit heb…

De reden dat ik graag een tablet wou is omdat ik veel onderweg ben en mijn mini laptop iets te zwaar vind om steeds mee te sjouwen. Een tablet is dan natuurlijk de prima oplossing. Zelf heb ik totaal niets met smartphones dus mail onderweg checken ging altijd een beetje lastig met een telefoon die niet op internet kan, vandaar dat ik nu heel blij ben dat ik met deze tablet nu overal mijn mail kan checken en kan internetten.

Ik heb gekozen voor de Samsung Galaxy Tab2 10.1 met wifi en 16G opslag ruimte.

tablet2

Mijn keuze was al snel gevallen over het merk wat ik ging nemen. Ik heb natuurlijk even rond gekeken bij de iPad’s van Apple maar de Samsung sprak mij meer aan en ik ben dol blij met mijn keuze. Ik ben gegaan voor de witte variant en heb er direct een hoes bij gedaan om hem te beschermen tegen stoot schade en krassen. Deze hoes is niet van Samsung zelf maar heb ik tegen een mooie deal van 12,50 EUR kunnen krijgen bij een webshop want de prijzen van die hoesjes van Samsung vind ik best wel tegenvallen, 49 EUR  vind ik net iets te duur…

tablet3

Nu ben ik er al lekker mee aan de slag geweest, apps geinstaleerd, spelletjes gedaan, mailtjes beantwoord lekker op de social media gehangen en noem maar op. Ook ideaal is dat ik nu een duidelijk en overzichtelijke agenda kan maken en alles lekker kan gaan plannen.Het is nog wel een beetje uitvogelen allemaal aangezien er zoveel leuke functies op zitten en ik ontdek steeds weer wat nieuws.

tablet5

Dit is dus mijn nieuwe gadget, die je vast en zeker nog wel is voorbij gaat zien komen voor bijvoorbeeld een leuk artikel over Apps.

Heb jij een Tablet? Wat vind je ervan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram