NEW IN | Prachtige sieraden van Zinzi!

NEW IN | Prachtige sieraden van Zinzi!

Sieraden vind ik prachtig en ik ga de deur dan ook niet uit zonder een setje oorbellen, een mooi horloge, een glimmend armbandje en sierlijke ringen. Sieraden maken je outfit helemaal af vind ik en het voelt zelfs een beetje kaal als je een dagje vergeten bent. 

Nu ontving ik van Zinzi een pakketje waar ik heel erg naar uitkeek. Ik wist namelijk dat hier prachtige sieraden in zou zitten die ik tegen kwam op de webshop van Zinzi. Ik kon niet wachten tot de postbode dit pakketje kwam langs brengen. Benieuwd wat erin zat? Kijk mee!

PicMonkey Collagerr

Zinzi is een bekend sieraden merk waar je terecht kunt voor een hele hoop prachtige sieraden die er stijlvol uitzien, beschikken over goede kwaliteit en ook nog is betaalbaar zijn.   Ik heb het merk voor het eerst leren kennen door mijn moeder die ooit is een prachtig armbandje kocht. Ze draagt hem nog steeds vaak en hij blijft mooi glinsteren en in combinatie met een horloge stralend zijn als accessoires.

zinzi1

Zoals ik al in het begin zei kwam ik in de webshop een heleboel prachtige items tegen waarvan ik er 2 bestelde. Ik maakte het pakketje open en kwam daar allereerst deze super schattige roze doosje tegen. Het leek wel even kerst om deze pakjes te openen.

zinzi2

zinzi3

zinzi4

Het eerste doosje dat ik openmaakte was de kleinste en hierin zat dit paar met oorbellen. Het gaat om zilveren creole verguld met roségoud. Het zijn oorringen die een mooi middelmaatje hebben en iets dikker dan ik normaal gewend ben. Dit maakt ze erg chique vind ik.

zinzi8

Het fijne aan de oorbellen vind ik vooral ook de sluiting. Deze klik namelijk stevig vast waardoor je ze niet zo snel kunt verliezen. Ze voelen stevig aan en de roségouden laag glinstert erg mooi.

zinzi9

Hieronder draag ik de ringen in mijn oren en kun je een beetje de maat ervan zien.

zinzi15

Het volgende item waar mijn ogen op zijn gevallen is een van de horloges uit de nieuwe collectie, toen ik het pareltje in de webshop tegenkwam was ik gelijk verkocht. Toen ik het doosje in het echt open maakte voelde ik mij nog gelukkiger, wat een prachtig sieraad!!

zinzi10

Verstopt in een doosje met een wit satijnen kussentje? Dat ziet er toch geweldig uit? Het gaat ieder geval om de nieuwe Retro Horloge van Zinzi. Dit is een horloge met een zwarte wijzerplaat kast en stalen mesh band. Ook is hij weer roségoud gekleurd en heeft die een roze seconde wijzer. Hij voelt zwaar in de hand en daardoor erg luxe. I

zinzi12

zinzi13

Om het kussentje zat ook nog een prachtige bijpassend armbandje, dit is volgens mij een schakelarmbandje die ook weer roségoud is verguld. Hij past perfect bij het horloge. Deze kreeg ik er als cadeautje extra bij van Zinzi, onwijs mooi!

zinzi11

Ik ben er werkelijk verliefd op alle sieraden die ik heb ontvangen. Zo verliefd dat ik gelijk naar de juwelier ben gefietst om het horloge helemaal perfect passend te maken voor mijn pols zodat ik hem gelijk kon dragen. zinzi

Van alle sieraden die ik in mijn collectie heb springen deze er toch wel met heel veel puntjes bovenuit, ik voel me sierlijk, stijlvol en luxe door het dragen van deze juweeltjes.

PicMonkey Collagrrrwere

Wil je ook een mooie sieraad? Of zoek je iets moois om iemand mee te verrassen?
Neem dan zeker een kijkje in de webshop van Zinzi

Wat vind jij van deze sieraden?
Draag jij vaak een horloge?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 12 augustus 2016 / 18:27

  wat een mooie sieraden! leuk ook dat je het in dezelfde kleuren hebt uitgekozen, kun je het mooi samen dragen!!

 2. Stephanie
  12 augustus 2016 / 18:15

  Wauw! Prachtige sieraden!! ?

 3. 12 augustus 2016 / 11:22

  Die verpakkingen zijn ook echt super leuk! Vind het horloge echt super mooi 😀

 4. 12 augustus 2016 / 07:06

  Aaah de sieraden zijn zo onwijs mooi ingepakt, echt een feestje om open te maken lijkt mij. De sieraden zelf zien er ook stuk voor stuk prachtig uit. Ik ben vooral verliefd op je horloge, die staat ook heel mooi bij je nieuwe armbandje <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram