New in || Marc by Marc Jacobs Mirror Hologram Wallet

New in || Marc by Marc Jacobs Mirror Hologram Wallet

mIk heb een nieuw item in mijn bezit waar ik zoooo ongelofelijk blij mee ben en wat ik mijn eerste echte ‘designer’ aankoop kan noemen.

Iets wat ik een tijdje geleden voor het eerst zag en sindsdien niet meer uit mijn hoofd kreeg. De prijs hield mij gewoonweg tegen tot ik besloot de knoop door te hakken en het prachtige juweeltje te kopen. Nu heb ik hem in mijn bezit en ben ik helemaal happy!

m3Het gaat om de Metallic Mirror Hologram Slim wallet van Marc by Marc Jacobs. Een hele hap vol en daarom noem ik het maar gewoon de holografische zipper. Een ‘slimme’ portemonnee voor zowel al je pasjes, je geld maar ook te gebruiken als clutch voor je mobiel. Toen ik hem voor het eerst zag was ik echt direct verkocht. Het holografische effect vind ik zo gaaf omdat je iedere keer weer nieuwe kleuren ziet en in het licht is het zelf een regenboog.

De portemonnee heeft binnenin ruimte voor je pasjes, een rits voor geld een een vakje voor je telefoon waar je evt. ook kaartjes en bonnetjes kunt bewaren. Voor de rest niet al te veel poespas maar dat vond ik ook niet nodig met de toffe uitstraling.m4

De holografische zipper van Marc by Marc Jacobs komt uit een ander seizoen en is daarom niet meer te koop bij oa. de Bijenkorf. Ik heb deze met geluk kunnen kopen bij een winkeltje met outlet designer kleding en toevallig ook deze portemonnee!  Yeah, wat was het een heerlijk gevoel om hem uit de verpakking te halen en in te richten met mijn eigen pasjes!

Heb jij een (designer) item in je bezit waar je heel blij mee bent? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram