New in | MAC Lipliner Soar

New in | MAC Lipliner Soar

Een van de meest geliefde lipliners van afgelopen jaar is toch wel Soar van MAC. Ik weet niet hoe vaak ik bij MAC verkooppunten langs ben geweest om te te vragen of ze hem hadden maar telkens kreeg ik hetzelfde antwoord.

Regelmatig neem ik een kijkje in de webshop van Douglas of die alweer op voorraad is en tot mijn grote verbazing stond hij er opeens op. Ik twijfelde geen moment en bestelde deze parel!

macIn totaal heb ik nu 3 lipliners van MAC, Whirl, In Control en nu ook Soar. Alle drie zijn ze heel neutraal roze/nude van kleur waardoor ze heel mooi matchen bij mijn favoriete lipsticks, FAUX, Mehr en Velvet Teddy.

Ik gebruik de lipliners enorm graag omdat je de lipstick veel strakker krijgt en het blijft ook een stuk mooier zitten. Soar is net als Whirl een echt potlood, In Control is een Pro Longwear liner die een stuk zachter is. Allebei vind ik trouwens even fijn.

mac2

De pigmentatie van de potloden is sterk en je kunt gemakkelijk door de zachtheid je lippen contouren. Je kunt ze zowel alleen gebruiken om je hele lippen bijvoorbeeld mee te vullen maar natuurlijk waar ik ze het liefst voor gebruik om te contouren en vervolgens een lipstick eroverheen.

mac4

mac6

Hieronder de swatches van alledrie. Zoals je kunt zien liggen de kleuren dicht bij elkaar maar toch net even wat anders!

mac5

Hieronder het resultaat op mijn lippen. Ik heb gebruik gemaakt van MAC Lip Liner Soar in combinatie met MAC FAUX.

mac-soar

mac2

De Soar Lipliner kost €15,50 bij Douglas

Heb jij ervaring met de lipliners van MAC?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 29 mei 2016 / 19:06

  Hele mooie kleur 🙂 heb hem al vaker voorbij zien komen!

 2. 26 mei 2016 / 19:35

  Wauw wat een super mooi kleurtje! Deze moet ik echt onthouden.

 3. 26 mei 2016 / 13:29

  Als eerste moeten we even zeggen hoe tof we de layout van je blog vinden! Echt een mooie lipliner, zelf bloggen we alleen maar over mac cosmetics omdat Ankie een van de bloggers van I.AMLUSTROUS daar make-up artist is maar dit is ook zeker een van onze favoriete, leuke post! en hij staat je super!

  Love,
  Lustrous

 4. 26 mei 2016 / 09:11

  Ik vind deze kleur echt heel goed passen bij je huidskleur en de kleur van je haar! <3

 5. Kim
  26 mei 2016 / 09:03

  Staat je mooi! Soar staat ook op mijn wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram