New in – Daniel Wellington Horloge

New in – Daniel Wellington Horloge

Gistermiddag kon ik met trots mijn nieuwe rosé gouden liefde om mijn arm dragen, het prachtige horloge van Daniel Wellington…

Daniel Wellington is webshop in Zweden met prachtige horloges opgericht door Filip Tysander. Deze tijdloze horloge met een elegante en klassieke uitstraling en een prachtige dunne kast passen bij iedere outfit en gelegenheid als je het mij vraagt.

Ik ben zelf ontzettend moeilijk als het gaat om horloges. Ik heb namelijk een eigenwijze keuze erin. Zo mogen ze niet té overdreven zijn, niet teveel poes-pas hebben, niet té opvallend, té groot voor mijn dunne polsen en wil ik het liefst een horloge die direct past en niet eerst langs de juwelier moet om weer verkleind te worden. Een hele klus om een horloge te vinden die daaraan voldoet en vandaar dat ik ook bijna nooit een horloge droeg, tot ik de collectie van Daniel Wellington zag en opslag verliefd werd op deze prachtige stijl.

In de webshop vind je voor zowel heren als dames horloges en heb je de keuze uit lederen bandjes en Nylon. Nylon bandjes  zijn veel zachter om te dragen en verstelbaar voor iedere pols. Je hebt daarbij ook nog de keuze uit 7 verschillende kleurencombinaties. Van het lederen bandje zijn er op dit moment 2 verkrijgbaar. Een mooie donkere bruin en een zwart.

 

 

Mijn keuze is gevallen op een juweeltje al zeg ik het zelf, genaamd ‘Classic St Andrews Lady‘ een prachtig leder bruin bandje met een rosé gouden uurwerk en een  Eggshellwhite binnenkast.  Je hebt deze variant ook in Silver, maar omdat ik meer een liefhebber ben voor rosé goud was mijn keuze snel gemaakt.  In het begin is het lederen bandje nog erg stijf, maar na langer je hem draagt hoe meer die om de pols gaat zitten.

Wat ik zo heerlijk aan dit horloge is, dat hij totaal niet trendgevoelig is, door de rustige kleurencombinatie en de klassieke uitstraling is het een sieraad die past bij ieder moment, outfit en waar je jaren plezier mee hebt. Klinkt toch geweldig?

De kosten voor een leder bandje zij $197,- (€151,-) voor een horloge met nylon bandje betaal je $175,- ( €134,-)

Ben je net als ik ook zo verliefd geworden op de prachtige horloges? Vanaf vandaag kun je met de code: Fablouise 15% korting krijgen op je aankoop in de webshop van DanielWellington. Let wel op, deze actie geldt tot 15 November! 

Verzending 

In de webshop kun je oa. betalen via Pay-pal. De verzendkosten bedragen $10,-  (€7,75). Binnen 2 -4 dagen heb je het horloge al in huis! Kijk voor meer informatie en de prachtige collectie in de webshop!
Wat vinden jullie van dit gouden juweeltje? Ben je bekend met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram