New in – Cynthia Beauty!

New in – Cynthia Beauty!

beautyboek

Toen ik het nieuws hoorde dat Cynthia van Misslipgloss een boek ging schrijven over Bloggen en Beauty kon ik niet wachten tot deze te bestellen was…

Misslipgloss is echt mijn voorbeeld als het gaat om bloggen. Ik vind haar site geweldig en kan veel van haar leren en ik denk dat vele onder ons daar net zo over denken. Deze jonge vrouw heeft al zoveel bereikt, dat is gewoon ontzettend knap.

Via twitter kwam het bericht voorbij dat het boek in de webshop stond en zo snel als de wind ben ik hem gaan bestellen. Nu alweer een maand later werd het boek voor mijn deur bezorgd en wauw, het is nog leuker dan ik had gedacht.

beautyboek handtekening

Het boek is echt een must voor iedere beautylover. Prachtige foto’s, handige tips rondom beauty en nog veel meer. Het boek is ook echt ideaal voor meiden die net beginnen met make-up!

Het liefst maak ik een foto van elke bladzijde want de vormgeving ziet er super uit. Maar het leuke is natuurlijk als je dat zelf gaat ontdekken!

Waarschijnlijk weten de meeste onder ons al het een en ander over het boek maar ben je er nog niet bekend mee het boek kost 14,95 EUR en is zowel in de Misslipglossshop als in boekenwinkels verkrijgbaar. Beauty is het eerste boek van Misslipgloss, ik hoop dat er nog vele volgen!

beautyboeken1

Liefde voor Beautyboeken!

Nu ben ik zelf helemaal weg van Beautyboeken. Je kunt er zoveel inspiratie uit halen en nieuwe dingen van leren. Naast dat ze handig zijn staan ze ook nog is mooi in je interieur denk bijvoorbeeld aan tijdschriften als de Elle en de VOGUE zo’n stapel op je kast staat toch hartstikke tof? Making Faces van kevyn aucoin is ook echt een aanrader voor elke beautylover en dan heb je natuurijk nog de boeken van Lauren Conrad en Bobbi Brown.

Wat vinden jullie van Beautyboeken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram