New in – CHI Stijltang Limited Edition ( Ontdek het verschil )

New in – CHI Stijltang Limited Edition ( Ontdek het verschil )

Met een ‘Big’ Smile op mijn gezicht werd ik door mijn stage verrast met een CHI tang…

Een CHI stond al een tijdje op mijn wishlist, de enorm positieve verhalen en de ervaring bij John Beerens bloggersdag in de winkel, moest ik hem gewoon hebben! Natuurlijk betaal je voor kwaliteit en is het geen optie om het maar ‘even’ te kopen…

Maar als afscheidscadeau van mijn stage kreeg ik een CHI tang, de limited editon, oftewel de Roze!! Blij verrast ben ik hem natuurlijk direct thuis gaan gebruiken en wat een juweeltje!!

Wat mij opvalt is dat hij super snel op de juiste temperatuur is, terwijl mijn oude echt een paar minuten de tijd nodig heeft om echt warm te worden.  Dus weg met de oude!!

Hieronder zie je het verschil met het gebruik van mijn oude stijltang op de zelfde temperatuur en het dubbele aantal minuten (10 minuten ) en het gebruik van de CHI in minder dan 5 minuten.

Ik heb hem nu een paar keer gebruikt en ik merk nu al ( zoals de verhalen zeggen ) je haar er stijl en super zacht van wordt en dames het is echt waar, je haar wordt echt zacht en ook nog is super snel stijl.

Eigenlijk kun je beter een CHI in je bezit hebben dan al die stijlmakende creme’s die het allerbeste beloven maar niet kunnen waarmaken. Ik denk zelfs dat je de uitgave van een CHI er zo uit hebt, ipv het kopen van al die producten…

Wil je ook een CHI? kijk dan even in de webshop van JohnBeerens.com

Ik denk zo dat dit wel is mijn favoriete haarproduct gaat worden om te gaan gebruiken. Natuurlijk wil ik mijn stage hiervoor nogmaals bedanken!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram