New in – Budget sieraden

New in – Budget sieraden

sieraden1

Af en toe een kijkje nemen bij de Kijkshop kan zeker geen kwaad. Naast alle huis, tuin en keuken spullen verkoopt deze alles in 1 shop ook sieraden…

Het was alweer een tijdje geleden dat ik er een kijkje nam, de laatste keer is al ruim een jaar geleden en ging ik ook naar huis met een paar sieraden. De sieraden bij de Kijkshop zijn net als de meeste spullen altijd in de aanbieding, zo zit er op elke accessoires 75% korting!

sieraden2

Ik was alweer opzoek naar een paar mooie oorbellen en die vond ik bij de Kijkshop. Kijk mee!

Als eerst viel dit paar mij direct op, leuke hangers met een goud laagje en onwijs toffe kleuren kraaljes ideaal voor de zomer. Dit paar kost normaal 4,99 EUR maar met de 75% korting nog maar 1,24 EUR. Koopje dus!

sieraden3

Het volgende paar kwam ik tegen en trok ook direct mijn aandacht, driehoek oorbellen tref je tegenwoordig overal. Het leuke aan dit paar vond ik het onderste driehoekjes die voorzien zijn van een laagje stof! Normaal 12,99 EUR nu 3,24 EUR. Ook een fijne deal vond ik dat!

sieraden4

Als laatste kocht ik dit roze paar. De laatste tijd heb ik veel kleurrijke items in mijn kledingkast gehangen waaronder veel roze. Het leek mij leuk dit paar te kopen en ermee te matchen. Normaal 11,99 EUR nu 2,99 EUR!

sieraden5

Naast alle oorbellen verkopen ze ook een paar mooie kettingen, oorbellen en armbanden. Persoonlijk vind ik dat er ook wel troep tussen hangt, sieraden die ongelofelijk overdreven zijn qua grote en noem maar op. Maar ondanks dat vind ik het zeker de moeite waard er is tussen te neuzen want er zit ook genoeg leuks tussen!

Heb jij wel is sieraden gekocht bij de Kijkshop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram