New | Ijsblauw & klassiek, 2 perfecte pareltjes!

New | Ijsblauw & klassiek, 2 perfecte pareltjes!

Mooie lingerie is toch wel één van die dingen waar ik als vrouw heel gelukkig van word. Mooie kanten details, netjes afgewerkt in zachte klassieke kleuren, love it! Eens in de zoveel tijd ga ik opzoek naar nieuwe leuke setjes en zodra ik de perfecte heb geworden voel ik mij altijd blij. Het is zo leuk om erna opzoek te gaan en zulke ‘verborgen’ vrouwelijke pareltjes te dragen.

In de webshop van LASCANA kan je ook terecht voor lingerie en daar kwam ik een perfecte kleur BH tegen. Ik was al een tijdje ernaar opzoek en ik was opslag verliefd. Daarbij vond ik ook nog de perfecte ‘badjasje’  voor de komende zomerse tijd. Benieuwd? Kijk mee!

lascana

Nu is mijn kledingstijl helemaal niet perse zo klassiek maar als het gaat om lingerie en nachtkleding vind ik het prachtig. Zachte kleurtjes, volop kanten details en wit trekken vooral mijn aandacht en dat had ik ook bij deze prachtige ijsblauwe bustier.

Het model is wat langer door een mooi afgewerkt kanten detail en dat maakt deze bh heel vrouwelijk en sierlijk. Ijsblauw vind ik een prachtige kleur maar jeetje wat is dat een kleur die moeilijk vindbaar is. Ik werd dan ook helemaal blij toen ik dit model ook nog is tegenkwam in de kleur die ik graag wou hebben.

lascana4

Ik heb een tijdje geleden een witte wollen trui gekocht met open rug, de mooie ijsblauwe kleur en de kanten details zijn hierdoor een beetje zichtbaar en omdat het het model dus wat lang is vind ik dat geen probleem om een beetje te tonen.

lascana3

Naast lingerie verkoopt LASCANA ook nachtkleding en daar kwam ik van s’Oliver een een kimono tegen die ik perfect vind passen bij de komende tijd. Na een lekker bad of een douche trek ik altijd comfortabele kleding aan en het liefst daarbij een badjas. Ook in het weekend wanneer ik niet direct zin heb om kleding bij elkaar te zoeken zijn jasjes ideaal. Nu het weer lekker warm aan het worden is, is een badjas teveel van het goede en daarom is een dun jasje perfect. Deze kimono van s’Oliver is gemaakt van soepel materiaal (pure viscose) waardoor het heel licht en luchtig valt op je huid, de mouwen zijn wat wijd en je kan hem dichtdoen met een bindstrikje en lint.

lascana11

Bij het jasje viel ik gelijk weer op de prachtige kanten details op de rug, de mooie luchtige witte stof en het kant maken het jasje zo romantisch. Ik ben er helemaal weg van.

lascana7

Deze nieuwe items maken mij blij en ik voel mij er op en top vrouwelijk in. Het is klassiek, stijlvol en daarnaast zit het heerlijk!

Word jij ook blij van Lingerie shoppen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 20 mei 2017 / 12:50

  Wauw die bh is zoooo mooi! Ik heb recentelijk ook een bh gekocht n een vergelijkbaar kleurtje en ook met kant van Chantelle. Ik ben er nog steeds verliefd op haha!

 2. 19 mei 2017 / 15:28

  Wat een geweldig mooie kleur dit. Heel tijdloos en klassiek. Sinds ik zoveel ben afgevallen moest ik dus allemaal nieuwe kleren shoppen (wat een straf) maar lingerie is dus een beetje naar onder geschoven. (euhm, letterlijk ;-))

 3. Donna
  19 mei 2017 / 14:13

  Wat een prachtige kleur en mooie details heeft die BH!
  Mooie foto’s heb je gemaakt. Liefs!

 4. 18 mei 2017 / 14:50

  Wauw die bustier heeft inderdaad echt een beeldschone kleur. Ik ben verliefd, die wil ik ook wel hebben! De kimono vind ik trouwens ook geweldig. Malou x

 5. 18 mei 2017 / 12:37

  Oh wat een mooie lingerie! Ik hou van bh’s die een onderstukje zeg maar hebben, vind het prachtig en heerlijk zitten!

 6. 18 mei 2017 / 11:37

  Zo mooi!
  Prachtige foto’s en weer eens iets anders dan een artikel over beauty.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram