New – Holland Meets Mason Jar ♥ MasonMadness.com!

New – Holland Meets Mason Jar ♥ MasonMadness.com!

hipDagelijks stromen er onwijs veel leuke persberichten in mijn mailbox maar het is helaas niet mogelijk om ze allemaal te laten zien. Mocht er eentje uitspringen die ik echte de moeite waard vind om te delen dan doe ik dat natuurlijk wel, zo heb ik nu iets wat waarschijnlijk heel veel van jullie leuk gaan vinden, namelijk een webshop voor Mason Jars!

Liefhebbers van de Amerikaanse Ball Mason Jars opgelet! Today is your lucky day! Sindskort is er MasonMadness.com, een webshop exclusief over deze prachtige, vintage-looking jars. Voor wie ze niet kent: Mason Jars zijn de hippe variant van de welbekende weckpot. Doordat ze luchtdicht kunnen worden afgesloten,  vuurvast zijn en geschikt om in te vriezen, is het een onmisbaar item in de keuken.

hip3
Maar er is meer! Je kunt ze namelijk ook als woonaccessoire gebruiken. Wie op Pinterest ‘Mason Jar’ intikt zal zich verbazen over de veelzijdigheid van deze pot. Met aangepaste deksels of  een beetje creativiteit zijn ze binnen een mum van tijd om te toveren tot bijv. zeeppomp, kaarsenhouder, drinkbeker,  lamp of bloemenvaas. Er zijn zelfs onderdelen te koop om er portable speakers van te maken!

Voor wie inspiratie nodig heeft schrijft Mason Madness regelmatig blogberichten Van verrukkelijke recepten tot creatieve DIY’s met de Mason Jar in de hoofdrol.
hip2

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op MasonMadness.com!

Was jij al bekend met de Mason Jars?
Wat vind jij van deze hippe potten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram