New – HEMA Roze make-up kwasten!

New – HEMA Roze make-up kwasten!

1

Vlak voor de feestdagen kocht ik bij HEMA de nieuwe make-up kwasten in het zwart met goud. Ik ben er ontzettend tevreden over en heb er zelf nog een paar extra aangeschaft als reserve.

Nu bracht ik gisteren een bezoekje aan de HEMA en kwam ik een collectie (nieuwe) kwasten tegen, dit keer met fluor roze en paars. Ik nam er 2 mee om aan jullie te laten zien!

2

De roze kwasten zijn verkrijgbaar in meerdere soorten, zo heb je:

Foundation brush
Creamshadow brush
Blending Brush
Eyeshadow brush
Powder brush

Ik nam de creamshadow brush en de blending brush mee naar huis.

3Allebei de kwasten zien er natuurlijk op de eerste plaats goed uit. Ik vind ze vrolijk en heel zomers. De haren van de blending brush zijn ontzettend zacht en flexibel, ze haren niet direct uit en vind ik vergelijkbaar met mijn blending brush van de Sephora. De creamshadow brush is gemaakt van synthetische haren, hij is iets harder en compacter waardoor hij goed in model blijft. Ik gebruik zelf niet vaak dit soort kwasten maar ik denk dat het een fijne kwast is om inderdaad vloeibare oogschaduw mee aan te brengen of misschien wel als lip pencil?!

4Net als de zwart met gouden kwasten ben ik weer blij dat HEMA zulke leuke kwasten in haar assortiment aanbiedt, de kwasten zijn betaalbaar als je niet teveel wilt uitgeven aan make-up kwasten en daardoor ook ideaal voor beginnende beautylovers. Ze zijn leuk, makkelijk in gebruik en een goede betaalbare aanwinst!

5

6De 2 kwasten kosten allebei € 3,10 per stuk, de andere kwasten die verkrijgbaar zijn kosten iets meer!

Heb jij ervaring met de HEMA kwasten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram