NEW | Gezichtspoeders van Giordani Gold

NEW | Gezichtspoeders van Giordani Gold

Giordani Gold, het luxe merk van Oriflame komt met een collectie prachtige nieuwe gezichtspoeders. Ik kreeg de kans om deze fotogenieke producten te proberen en te reviewen voor op mijn blog.

Ik kon dan ook niet wachten om deze pareltjes op de foto te zetten en ze vervolgens te gaan testen. Een poeder is namelijk in mijn make-up routine echt een must en de illuminating pearls kom je ieder jaar rond de lentecollecties weer bij heel veel merken tegen en zijn dan ook zeker de moeite waard te proberen! Kijk mee!

gio1

gio2In totaal zijn er 4 nieuwe producten toegevoegd aan de lijn van Giordani Gold. Het gaat om een doosje gevuld met Illuminating Pearls, een Powder Brush en 2 poeders. De producten zijn allemaal prachtig verpakt en vooral de poeders springen en met hun goud kleurige doosjes helemaal uit. Mijn make-up hartje word hier helemaal gelukkig van!

gio2

Giordani Gold | Jewel Powder

gio4

Dit prachtige gouden doosje zit gevuld met een gezichtspoeder. Het geeft je look net dat beetje extra of is te gebruiken om je foundation mee af te poederen. Het product is zowel geschikt voor de drogere en rijpere huid omdat het lichtweerkaatsende effect fijne lijntjes verdoezelt en niet zorgt dat het juist in de lijntjes gaat ophopen. Het geeft je huid een egale, gematteerde finish.

Ik zelf gebruik iedere dag een poeder om mijn foundation mee af te poederen. Dit maakt mijn look helemaal compleet. Toevallig gebruikte ik hiervoor ook een poeder van Giordani Gold en heb ik met liefde dan ook iedere dag erbij gepakt. Ik ben daarom ook heel benieuwd of deze net zo goed gaat bevallen. In totaal zijn er 2 kleuren verkrijgbaar, zo heb je de light en de naturel. Voor mijn huid is light het meest geschikt, de naturel is namelijk iets warmer van teint.

gio5

Over de uitstraling kan ik nog wel even doorgaan, deze is gewoon weg prachtig! De doosjes voelen zwaar en luxe in de handen, echt pareltjes om toe te voegen aan je make-up stash.

gio6

Hieronder de swatches van allebei de kleuren. Zoals je kunt zien is light een stukje koeler als de naturel variant.

gio13

Hieronder de light versie aangebracht over mijn make-up.

poeder

Giordani Gold Black Powder Brush | Giordani Gold Illuminting Pearls

gio7

Een collectie is niet compleet zonder brush, en deze is ideaal om ook mee te nemen voor onderweg. De brush is eigenlijk bedoelt in combinatie met de illuminating pearls. Je kunt hiermee gemakkelijk de poeder van de pareltjes afhalen zonder teveel te pakken.

gio8

De illumintating pearls zijn namelijk allemaal losse pareltjes verstopt in dit zwarte doosje. In totaal zijn er maar liefst 5 verschillende kleuren die helpen om je teint te verhelderen. Iedere kleur heeft een eigen werking:

 • Goud: Perfectioneert en verlicht
 • Roze: Verlicht en verfrist
 • Wit: Highlight en verheldert
 • Groen: Corrigeert roodheid en egaliseert de teint
 • Paars: Corrigeert en verheldert

De pareltjes doen mij denken aan het prachtige product van Guerlain, de Météorites.

gio9

gio11

Hieronder de swatch van alle kleuren bij elkaar. Zoals je kunt zien ontstaat er een heldere kleur met kleine glimmers.

gio12

Hieronder heb ik een laagje met de kwast aangebracht op mijn huid. Het effect is moeilijk op de foto te zien maar zie ik zelf wel degelijk in de spiegel. Het resultaat is heel zacht, fris en natuurlijk. Je hoofd verandert niet in een enorme glitterbol, maar juist de kleine glimmers geven je teint wat verheldering.

pearls

De Giordani Gold Illuminating Pearls is verkrijgbaar voor €34,-
De Giordani Gold Jewel Powder is verkrijgbaar voor €32,- 
De Giordani Gold Black Powder Brush is verkrijgbaar voor €8,-

Verkrijgbaar via Oriflame.

giordani

Wat vind jij van deze producten van Giordani Gold?
Heb je ervaring met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 12 februari 2016 / 18:12

  Ik vind ze prachtig! En mooie foto’s!

 2. 11 februari 2016 / 20:14

  Oo wauw prachtige producten, vooral de parels zijn erg mooi 🙂
  X

 3. 11 februari 2016 / 19:57

  Wauw, wat een prachtige producten. Ik ken het merk maar heb er nog geen producten van! Hoopte het in Zweden te kunnen bemachtigen maar helaas was daar alleen het hoofdkantoor te vinden midden in de stad 🙂
  liefs

 4. 11 februari 2016 / 17:45

  Wat een mooie producten zijn het! Ik ben helemaal verliefd op de pearls

 5. 11 februari 2016 / 09:04

  Wat een mooie poeders zijn het zeg. Ze zien er echt goed uit!

 6. 11 februari 2016 / 09:00

  Wow wat een mooie producten! Hoe kan ik dit nog niet eerder gezien hebben :O Ik moest ook meteen denken aan Guerlain.

 7. 11 februari 2016 / 08:49

  Wauw, wat een prachtige producten. Het resultaat op je huid ziet er ook heel mooi en natuurlijk uit. Ik word nu wel heel erg benieuwd naar dit merk!

 8. 11 februari 2016 / 07:07

  Ik heb inderdaad net als Femke nog nooit producten van dit merk geprobeerd. Maar ze zien er echt super mooi uit! Vooral die poeder met losse bolletjes lijkt me geweldig. Gebruik je dat over he hele gezicht, of alleen op de plekken waar je normaal gesproken highlighter gebruikt?

 9. 11 februari 2016 / 06:02

  Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd maar wat zijn het prachtige producten zeg :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram