NEW || Essence Make Me Pretty

NEW || Essence Make Me Pretty

es1

Ladies opgelet! Leuk nieuws van essence, vanaf eind september lanceert essence namelijk een nieuwe trend edition helemaal in het teken van een compleet nieuwe kwastencollectie. Make Me pretty gaat deze leuke collectie heten met vrolijke kwasten om je make-up aan te brengen.

Vrolijke prints, lekkere felle kleurtjes en de bibberde essentieels om het je kastencollectie compleet te maken. Benieuwd wat je allemaal kunt vinden in de Make Me pretty collectie? Kijk mee!

es2

essence make me pretty – eyeshadow blender brush 

Oogcontact! De eyeshadow blender brush met platte haartjes is het ideale hulpje voor het blenden van oogschaduw. Met een paar gecontroleerde bewegingen heb je al een supermooie, egale finish. Verkrijgbaar in 01 keep cool & brush on.

Consumentenadviesprijs €1.99

es3

essence make me pretty – precise eyeshadow brush

Absoluut nauwkeurig… de ronde vorm van de zachte haartjes maken het gemakkelijk om nauwkeurig oogschaduw aan te brengen. Perfect om gedetailleerd te werken. Verkrijgbaar in 01 eye to eye.

Consumentenadviesprijs €1.89

es4

essence make me pretty – multi use eyeshadow brush

Trio-talent! De multi use oogschaduwkwast is de ultieme ‘musthave’ van deze kwastencollectie. De praktische tool combineert drie verschillende oogschaduwkwasten in één – een gehoekt kwastje, een sponsapplicator en een fijne arcadeboog kwast. De haartjes van het gehoekte kwastje zijn ideaal voor het aanbrengen van gedetailleerde accenten op de oogleden en wenkbrauwen, terwijl de sponsapplicator geweldig is voor het aanbrengen van oogschaduw op een groter huidoppervlak. De arcadeboog kwast gebruik je om een schaduw aan te brengen voor diepte en om de arcadeboog vorm te geven. De applicators kunnen gemakkelijk worden omgewisseld. Verkrijgbaar in 01 cool tools.

Consumentenadviesprijs €2,99

es5

 essence make me pretty – eyebrow comb

Wow wenkbrauwen! De wenkbrauwkam met twee uiteinden is het optimale gereedschap voor het perfect definiëren van je wenkbrauwen. Met het ene uiteinde breng je gemakkelijk en precies wenkbrauwpoeder aan om wenkbrauwen te accentueren en vorm te geven terwijl het andere uiteinde wordt gebruikt voor het kammen van weerbarstige haartjes. Verkrijgbaar in 01 here comes the brow.

Consumentenadviesprijs €2,59

es6

essence make me pretty – lip brush

Mooie lippen! Vind je het lastig om een perfecte en vlekkeloze lipstick look te creëren? Dat is nu verleden tijd met de lip brush! Met de schuin afgesneden haartjes breng je de textuur heel precies aan. Voor een gegarandeerd perfect resultaat. Verkrijgbaar in 01 shhh, just kiss me.

Consumentenadviesprijs €1,89

es

essence make me pretty – concealer brush

Undercover… de ronde kwast is een ware expert met het gemakkelijk blenden van concealer. Geen donkere kringen onder je ogen meer of ongewenste rode vlekjes en oneffenheden op je huid! Verkrijgbaar in 01 beauty is my business.

Consumentenadviesprijs €1,99

es7

essence make me pretty – powder & highlighter brush

Poederpartner! Met de uitgewaaierde, superzachte haartjes en de speciale vorm van deze kwast breng je met gemak losse of compacte poeders aan. De kwast maakt het blenden van poeder en highlighter gemakkelijk en zorgt voor een vlekkeloze finish. Verkrijgbaar in 01 powder to the people!

Consumentenadviesprijs €3,39

es8

essence make me pretty – blush brush

Mooie blos. De blush brush met een speciale schuine kop en zachte haartjes past zich aan aan de contouren van de jukbeenderen voor het bijzonder subtiel aanbrengen van blush. De kwast is ook ideaal voor het creëren van schaduw en het ‘shapen’ van de gezichtscontour. Verkrijgbaar in 01 blush up your life!

Cosnumentenadviesprijs €2,99

es9

essence make me pretty – bronzer brush

Zomertijd … een perfecte, natuurlijk ogende teint creëer je met deze bronzerkwast. De platte vorm en soepele haartjes nemen precies genoeg bronzingpoeder op voor een zongekuste look. Verkrijgbaar in 01 walkin on sunshine.

Consumentenadviesprijs €3,39

es10essence make me pretty brush box  01 message in a box

es11essence make me pretty liquid brush cleanser – 01 be-you-tiful

es12

essence make me pretty” is verkrijgbaar vanaf eind september t/m half oktober 2015 bij Kruidvat in België
en in november Kruidvat en Trekpleister in Nederland

Wat vind jij van de kwasten? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram