New – Essence Glow Tinted Lip Balm

New – Essence Glow Tinted Lip Balm

es1

Voor maar liefst de derde keer deze week kwam ik vandaag langs de Kruidvat en natuurlijk werp ik dan een blik bij het essence schap. Tot mijn grote verbazing kwam ik allemaal spulletjes tegen die nieuw zijn in het assortiment en die eigenlijk pas in september in de winkel zouden liggen. Ieder geval ik vind het niet erg dat het wat eerder is al gepland, zo kon ik mooi even shoppen…

Ik kocht oa. de essence Glow Tinted Lip balm. Deze lip balm is verkrijgbaar in 3 kleuren:

  • Light up nr. 01
  • Glam up nr. 02
  • Brighten up nr. 03

ik heb gekozen voor 1 kleur de nr.03 Brighten Up!

es2

De reden dat ik er maar een meenam uit de collectie is vanwege de prijs. Persoonlijk vond ik hem namelijk best duur voor een Lip balm van essence dus om ze te proberen ging ik voor 1. Ik koos de fel roze kleur die bijna licht geeft. Ik hou ervan!

es3

Wat mij direct opviel aan de lip balm is de verzorging die eraf komt. Ik heb nog nooit zulke zachte lippen gehad na gebruik van een lipbalm. het voelt echt alsof er een verzorgend laagje boter opzit. Echt een plus punt! Daarnaast heeft deze lip balm ook nog een leuke werking, wanneer je een laagje aanbrengt, komt er een lichte kleur en glans af. Wanneer je meerdere lagen over elkaar heen doet wordt de kleur ook intenser en dat is natuurlijk ontzettend leuk.

Hieronder zie je een laagje lipbalm op mijn hand.

es4

2 laagjes lipbalm op mijn lippen.

es5

En om het nog wat opvallender te maken, 3 laagjes!

es6

Ik vind de Glow Tinted Lip Balm echt verrassend en zeker een fijn product om te gebruiken. Ik was eerst een beetje sceptisch vanwege de prijs voor een lip balm, maar ik ben zeker verrast. Het is een handige stick om mee te nemen en aangezien hij ook nog is boterzacht is voor de lippen vind ik het helemaal een balm die ik snel erbij zou pakken. Ook het spelen met kleur vind ik top, zo kan je zelf kiezen of je opvallende lippen wilt, of lekker neutraal.

De Tinted Glow Lip Balm is verkrijgbaar in het nieuwe essence assoritiment voor €2,39 bij Kruidvat!

Wat vind jij van deze nieuwe Lip balm?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram