New – Essence Glossy Lipbalm

New – Essence Glossy Lipbalm

1Bij ons in het Kruidvat was een deel van het nieuwe assortiment al toegevoegd waaronder de nieuwe glossy lipbalms. Ze zijn lekker goedkoop, zien er leuk uit en handig voor onderweg dus genoeg redenen om ze mee te nemen en te testen!

Er zijn maar liefst 6 soorten in het assortiment:

  • Mint Drop
  • Strawberry Cheesecake
  • Cherry Brownie
  • Apple Pie
  • Berry Cupcake
  • Mango Icecream

 

2Mee naar huis nam ik de, appel pie, de berry cupcake en de cherry brownie. Ook nam ik de Strawberry cheesecake mee naar de kassa maar daar bleek het al gebruikt te zijn en was het helaas de laatste. Op het eerste gezicht vind ik de glossjes er ontzettend leuk uitzien. Lekker vrolijk, lekker zoet en een lekker klein. Ook al ben ik niet echt een liefhebber van gloss, ik vind deze toch wel erg leuk en de smaakjes/geuren spreken mij ook erg aan, Yamm!

Berry Cupcake

Een heerlijk prinsessen kleurtje als je het mij vraagt. Hij sprak mij direct aan door de leuke roze glitters en het felle roze kleurtje. Daarnaast is de geur lekker zoet en zeker geen straf om op de lippen te dragen.

3Apple Pie

Apple Pie nam ik mee vanwege het nude kleurtje. Ik ben gek op nude lipkleuren. De geur appeltaart ruik ik niet direct maar wel een soort zoete appel. Ik hou er wel van!

4Cherry Brownie

Dit glossje heeft echt een fijne geur. Ik was bang dat ik hem de minste qua geuren zou vinden maar het kersen ruik je heel goed waardoor het een heel zoet zomers glossje is. Ook het kleurtje hoe  hij er in de tube uitziet vind ik leuk!

5

Apple Pie – Berry Cupcake – Cherry Brownie

6

Apple Pie – Berry Cupcake – Cherry Brownie

7

Oke! Niet zo veel pigment op de lippen dan je op mijn hand ziet maar ondanks dat vind ik ze echt heel erg leuk. Ik vind de geur fijn, de substantie en het resultaat vooral van de Apple Pie vind ik erg mooi. Het blijven glossjes dus je moet er maar net van houden, toch vind ik ze top voor die €0,99 die je ervoor betaald.

Essence Glossy Lipbalms zijn verkrijgbaar in het nieuwe assortiment voor €0,99 bij het Kruidvat!

(Let op: niet iedere Kruidvat heeft al het nieuwe assortiment in de schappen)

Wat vind jij van deze essence zoete glossjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram