New – Essence Eye Sorbet, een echt beauty disaster!

New – Essence Eye Sorbet, een echt beauty disaster!

1

Vroeger toen ik make-up alleen kocht omdat ik het er zo leuk uit vond zien kocht ik van essence een potje dream mousse voor op je ogen. Het was nieuw, het zag er interessant uit en het had een leuk kleurtje. Ik kocht het van mijn zakgeld en was er toen zo blij mee. Het voelde zo zacht, en zo leuk. Alleen was het product niet geschikt voor je huid..

Wanneer het in aanmerking kwam met je ooglid zag het er misschien 3 seconden leuk uit. Helaas, het ging overal in de lijntje zitten, en ook al deed je er genoeg op, het leek wel op het gewoon verdween! Jawel ik kan het mij nog goed herinneren.

2

Nu zijn we alweer een paar jaartjes verder en ga ik ervan uit dat producten worden verbeterd. Essence komt namelijk opnieuw met mousse oogschaduws met nu de naam, eye sorbet. Ik dacht, ik moet het niet doen. Met zulke producten heb ik gewoon geen goede ervaring dus laat maar gaan. Toch dat ik ook, er kan zoveel veranderd zijn in al die jaren, misschien is het product nu wel bruikbaar en misschien is het wel prachtig? Ik nam er 2 mee!

De 04 Illuminating Plum en de 05 Illuminating Hazelnut. 2 tinten uit het assortiment die mij direct aanspraken en mij een beetje hoop gaven dat het iets zal zijn.

3

Aan de uitstraling zal het niet liggen, de vormgeving is een beetje aan de doffe kant, maar het zit in glazen potjes en dat is al een hele vooruit gang.

4

Nu ben ik het product natuurlijk gaan testen en viel mij direct op dat ze qua structuur alle 2 verschillend zijn. De donkere kleur is veel compacter dan de lichter, en de lichter is ook een beetje hoe zal ik het noemen, snot? Apart en totaal niet fijn dus, ik hoopte op het zelfde mousse effect van vroeger, dat voelde nog tenminste goed.

Hieronder op de foto zie je swatches van het product. 1 ding wat ze wel allebei goed doen is glimmen. Daarnaast vind ik ze wel ontzettend nattig aanvoelen…

5

Maar misschien is nattig maar beter, eenmaal opgedroogd krijg je namelijk dit…. Hallo!! We zijn 5 seconde verder?

6

Nee, nee en nog een nee, ik ga het product daarom ook niet verder testen. Het is niets en het zal ook zeker nooit is worden als je het mij vraagt. Mousse in oogschaduw vorm werkt gewoon niet. Ze liggen (straks) in het nieuwe assortiment maar ik raad je af om ze kopen.

Ze kosten €2,89 wat teveel is voor een product wat je niet kunt gebruiken.

Heb jij ervaring met oogschaduw op basis van mousse?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram